AK Parti İlçe Başkanı Burhan Kandemir Çine’de devam eden Doğalgaz çalışmaları ile ilgili basın toplantısı yaptı. Başkan Kandemir, “2023 yılsonuna kadar Çine yüzde yüz doğalgaza kavuşmuş olacak” dedi.

AK Parti İlçe Başkanı Burhan Kandemir, parti binasında Çine’de devam eden doğalgaz çalışmaları ile ilgili AK Parti Meclis Üyesi Şakir Deniz, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ayşe Tozar, Cumhuriyet Mahalle Muhtarı Yaşar Van ve Soğancılar Mahalle Muhtarı Ali Tarhan ile birlikte basın toplantısı düzenledi. Başkan Kandemir, “2023 yılında doğalgaz çalışmalarımız ilçemizin her yerinde tüm hızıyla devam etmektedir. Eksik olan Cumhuriyet ve Soğancılar Mahallemizde büyük bir bölümü bitecek şekilde doğalgazımız nasip olursa Mayıs ayına kadar tamamlanmış olacak. Soğancılar ve Cumhuriyet Mahallemizde yüzde 90’na kadar tamamlamış oluyoruz. Çine’mize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Bakanımız Fatih Dönmez ve Bakanlarımıza, AK Parti Aydın Milletvekili TBMM KİT Komisyonu Başkanımız Mustafa Savaş ve milletvekillerimize olmak üzere teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

“2023 yılının sonuna kadar doğalgazsız ev kalmayacak”

Çine’de doğalgazsız konut kalmayacağını belirten Başkan Kandemir konuşmasında, “Çine’mizde şu ana kadar 8 bin 393 konutu doğalgaza kavuşturmuş bulunmaktayız. Bunların 3 bin 871 yani yüzde 46’sı doğalgazı kullanır vaziyette. Çine havzası 8 bin 393 konut tamamı istediği zaman doğalgazı kullanabilecek pozisyonda. Geri kalan bu sene bittiği zaman yaklaşık olarak Çine’nin yüzde 95’i kadar kısmını da doğalgaza buluşturmuş oluyoruz. Doğalgazın olmadığı okulumuz kalmayacak. Bu sene 8 tane daha okulumuz doğalgaza ulaştı. Çine merkezde bulunan bütün okullarımız doğalgazla ısınmış olacak. Muhtarlarımızın da yanımızda, onlarında destekleriyle elimizden geldiğince vatandaşımıza doğalgazı en kısa sürede ulaşmasını sağlıyoruz” ifadelerini kullandı.