Başkan Kıvrak: Gençlerimizle Birlikte Daha Güzel Yarınlar İnşa Edeceğiz Başkan Kıvrak: Gençlerimizle Birlikte Daha Güzel Yarınlar İnşa Edeceğiz

Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Ali Dinçer, mahalle ziyaretleri kapsamında Camızağlı Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi.

Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Ali Dinçer, MHP İlçe Başkanı Kazım Oluç’un memleketi Camızağlı Mahallesinde “Birlikten kuvvet doğar” diyerek, mahalle sakinleriyle kucaklaştı. Seçim çalışmaları kapsamında mahalle mahalle, ev ev dolaşarak değişimin şart olduğunu vurgulayan Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Ali Dinçer, yıllarca yapılmayan hizmetleri vatandaşlarıyla buluşturma sözünü verdi.

“Değişim için Ali Dinçer’i seçin”

Hemşerilerinin desteklerini esirgemeyeceklerini vurgulayan MHP İlçe Başkanı ve Belediye Meclis Üyesi Adayı Kazım Oluç’un, “Bu seçim herkes için çok önemli. Yıllarca belediyenin nasıl yönetildiği meydanda. Buna dur demenin zamanı geldi. Hepinizin evladı olarak sizlerden bu seçimde değişim için Ali Dinçer’i seçin” ifadelerini kullandı.

“Biz söz verdik mi tutarız”

Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Ali Dinçer, “Mahallelerimizde yaşayan halkımız bizden ne isterse onu yapacağız. Öncelikle bizleri böyle coşkuyla ve sevgiyle karşıladığınız için teşekkür ederim. Çine’de sadece belediyecilik yapmak için gelmek istemiyoruz. Halkımızın dertlerine derman olmak, hangi mahallede ne ihtiyaç varsa onlara odaklanmak amacımız. Beni ve ailemi hepiniz tanıyorsunuz. Biz söz verdik mi tutarız. Biz Çine’ye ve mahallelerimize hizmet sözünü veriyoruz. İnşallah sizlerin destekleri arkamızda olduğunuz sürece sözlerimizi tek tek yerine getirerek Çine’yi ve mahallelerini kalkındıracağız. Değişim için oylarınıza talibiz” şeklinde konuştu.