Çine’de özverili kadrosu ile şehrin başarılı okulları arasında yer alan Proje İmam Hatip Lisesi 5’inci sınıflar için öğrenci kabul sınavı başvuruları devam ediyor. Seçkin öğretmen kadrosu ile eğitimlerine devam eden okulun başvurular ise 5 Haziran’a kadar devam edecek ve sınav müfredatı 4’üncü sınıf müfredatına göre yapılacak. Uzun bir maziye sahip olan okulun kabul sınavları 8 Haziran 2024 Cumartesi günü saat 11.00’da yapılacak.

“CHP’li Karakoz, ASKİ’ye ait arıtma tesisinin çalıştırılıp çalıştırılmadığını sorsun” “CHP’li Karakoz, ASKİ’ye ait arıtma tesisinin çalıştırılıp çalıştırılmadığını sorsun”

Proje İmam Hatip Ortaokulu 30 kişilik kontenjana girebilmek için öğrenciler sınavda ter dökecekler. Modern bir kampüse sahip olan proje okulunda, basket sahası, futbol sahası, akademik takip, periyodik denemeler, turnuvalar, geziler, piknikler, sportif faaliyetler gibi geniş imkanlar mevcuttur. Öğrencilerin bu ve daha fazla imkana sahip olması için https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe8hcZ5yHGV7EeO_H-349ng6dbi17iVfXbp_p_7X_6QKfQzlQ/viewform adresinden başvurulabilir.

2I