AK Parti Aydın Milletvekili Adayı Ömer Özmen Çine’yi bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. Özmen, “İlk hedefimiz yüksek bir oyla Sayın Cumhurbaşkanımızı yeniden cumhurbaşkanı yapmak” dedi.

AK Parti Aydın Milletvekili Adayı Ömer Özmen Çine’de seçim çalışmalarını gerçekleştirdi. AK Parti Çine İlçe Başkanlığı’nda partililerle buluşan Özmen’i, AK Parti Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir, Kadın Kolları Başkanı Ayşe Tozar, Gençlik Kolları Başkanı Kaan Namlı ve partililer ziyaretlerinde eşlik etti.

Ömer Özmen, “Bu seçim başka bir şey var. Bu net bir şekilde görüyoruz. Bunu saha da açık bir şekilde hissediyoruz. Özellikle karşı tarafın dağınıklığı, bizim arkadaşların moral ve motivasyonlarının yüksek olması bunu hissettiriyor. Karşı tarafın listesi yeniliğe uğramadı ayrıca karşı tarafın listesi ithal adaylarla dolu. Bu yüzden vatandaşlar tepkili. 14 Mayıs akşamı inşallah en yüksek oyu alarak Sayın Cumhurbaşkanımızı yeniden Cumhurbaşkanı yapacağız” dedi. Seçim çalışmaları kapsamında Özmen ve ilçe teşkilatı birlikte depremzede aileleriyle başlanan ziyaretler, ilçenin farklı mahallelerinde devam etti.