banner488

Çine CHP’lilerden Emniyete taziye ziyareti

Çine CHP’lilerden Emniyete taziye ziyareti
banner496
CHP Çine İlçe Örgütü, İstanbul’daki terör saldırıların ardından Çine Emniyet Müdürlüğü'nü ziyaret ederek başsağlığı diledi.

CHP Çine İlçe Başkanı Tayfun Şahin başkanlığındaki yönetim kurulu üyeleri, Kadın Kolları yönetim üyeleri ve Gençlik Kolları Başkanı Mert Korkut, Çine İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret etti, İstanbul'daki bombalı saldırıda verilen şehitler nedeniyle baş sağlığı diledi. CHP’lileri Emniyet Müdürü Ali Ridvan Onat makamında karşıladı.

Emniyet Teşkilatının Türkiye’de ne kadar önemli bir yeri olduğunu farkındayız diyen CHP İlçe Örgütü Başkanı Tayfun Şahin, “Bu alçakça saldırıların artarak devam ettiğini görmek bizleri çok üzüyor. İnşallah bunların bir an önce bitmesini istiyoruz ve bu olay son olur. Kendi coğrafyalarında olmayan terör saldırılarına üzülseler de tepkilerini göstermiyorlardı.  İnsanlarımızda sabır kalmadı, herkes yüreğinde hissediyor. Emniyet güçlerimiz yoğun mücadele içindeler. Bu hain saldırılar karşısında Türk milleti dik duruşundan asla ödün vermeyecektir. Ateş düştüğü yeri yakar. Bu ateş bizim ülkemize düştü. Tüm insanımızı yaktı. Tarihimiz her döneminde mücadeleler ve başarı öyküleriyle dolu. Bu şanlı tarihe sahip Türk insanı bu mücadeleyi de başarıya dönüştürecek kadar güçlüdür. Bu zor günlerde yanınızda olduğumuzu göstermek istedik. Başımız sağ olsun. Şehit polislerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılara da acil şifalar diliyoruz" dedi.

Çineli vatandaşların duyarlılığından memnun olduklarını söyleyen Çine İlçe Emniyet Müdürü Ali Ridvan Onat, “Müdürlüğümüze olaydan sonra birçok vatandaşımız başsağlığına geldi ve bizlere destek verdi.  Bizler çok memnun olduk. Acılar paylaşıldıkça hafifliyor, mutluluklar paylaşıldıkça çoğalıyor. Sizlere ve ziyaretimize gelen vatandaşlarımıza teşekkür ederim” dedi. 



Güncelleme Tarihi: 14 Aralık 2016, 16:18

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472