banner488

Aydın CHP, İstanbul’da yaşanan terör saldırısını kınadı

Aydın CHP, İstanbul’da yaşanan terör saldırısını kınadı
banner496
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın İl Örgütü üyeleri, İstanbul’da yaşanan terör saldırısını kınamak için bir araya geldi.

Düzenlenen basın açıklamasına, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Vekili Evrim Karagöz, Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakçan, CHP Aydın İl Başkanı Bayram İnci, CHP’li Belediye Başkanları, CHP Aydın il ve ilçe örgütü üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

CHP Aydın İl Başkanı Bayram İnci, düzenlenen basın açıklamasında yaptığı konuşmasında,”10 Aralık 2016 Cumartesi günü İstanbul Beşiktaş’ta görevli Çevik Kuvvet ekiplerimize karşı yapılan hain saldırıda 37 polisimiz ve 7 vatandaşımız şehit olmuş,154 vatandaşımız yaralanmıştır. İstanbul’daki alçak saldırıda içimiz yandı. Ülkemizde son bir yılda düzenlenen 17 büyük saldırıda 360’ın üzerinde vatandaşımız şehit oldu, bin 800’den fazla da vatandaşımız yaralandı. Bu sayılar 10 yıllar içerisinde şehit olanlar değil bir yıl içerisinde şehit olan vatandaşlarımızın sayısı.Cumhuriyet Halk Partisi Aydın İl Örgütü olarak meydana gelen bu hain saldırıyla birlikte yurdumuzun her bölgesinde terör eylemlerini gerçekleştirenleri bunlara destek verenleri,bundan fayda umanları lanetliyoruz.Terör bir insanlık suçudur.Saldırıyla ilgili gerçekler tüm açıklığıyla ortaya çıkarılmalı, sorumlular, saldırının arkasındaki güçler ve bu saldırıya neden olanlar hesap vermelidir.Bu ve benzeri saldırıların sonuçları kadar, nedenleri de sorgulanmalıdır. Bu nedenle de dün liderler zirvesine katılmıştır.Teröre karşı tavrımız nettir.Bizi kimse terör ile terbiye etmeye,terör ile birlikte yaşamaya alıştırmaya çalışmasın. Son bir yıldır,başta Genel Başkanımız Sayın Kemal KILIÇDAROĞLU olmak üzere,partili milletvekillerimize,İl Başkanlarımıza,Belediye Başkanlarımıza yazılı,sözlü ve fiili saldırılar artmıştır.Yerelde ve genelde yandaş medyalar aracılığı ile toplum üzerinde partimiz için olumsuz bir algı oluşturulmaya çalışılıyor.Hiç kimse Genel Başkanımızı,Milletvekillerimizi,İl ve İlçe Başkanlarımızı,Belediye Başkanlarımızı FETÖ,PKK,IŞİD gibi bölücü,gerici,yıkıcı örgütlerle yan yana getiremez” dedi.



Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472