banner488

Çine Tahtacı Derneğinden Emniyete taziye ziyareti

Çine Tahtacı Derneğinden Emniyete taziye ziyareti
banner496
Ege Tahtacı Kültür Eğitim Kalkınma ve Yardımlaşma Derneği Çine Şubesi Başkan ve üyeler, İstanbul Beşiktaş'ta düzenlenen iki ayrı bombalı saldırıda şehit olan polisler nedeniyle İlçe Emniyet Müdürlüğüne taziye ziyaretinde bulundu.

Ege Tahtacı Kültür Eğitim Kalkınma ve Yardımlaşma Derneği Çine Şubesi Yönetim Kurulu üyeleri Ali Kırmızıgü, Ali Motor ve Zeki Ece’yle birlikte İlçe Emniyet Müdürü Ali Ridvan Onat 'ı makamında ziyaret ederek taziyede bulunan Başkan Ali Çatalkaya, terörün ve destekçilerinin hiç bir zaman amacına ulaşamayacağına değinerek, "Hain saldırıda hayatını kaybeden şehitlerimize Allahtan rahmet tüm milletimize de başsağlığı diliyorum. Terör örgütleri bilmelidirler ki yapacakları hiç bir hain saldırı milletimizin direncini kıramayacak. Türk polisimizin ve askerimizin her zaman yanındayız. Ülkemizin başı sağolsun" dedi.

İlçe Emniyet Müdürü Ali Ridvan Onat ise Ege Tahtacı Kültür Eğitim Kalkınma ve Yardımlaşma Derneği Çine Şubesi’nin ziyaretinden memnun olduklarını ifade ederek. Çinelilerin ve milletin polisinin yanında yer almasından güç aldıklarını ve morallerini yükselttiğini ifade etti.



Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472