banner488

Karpuzlu Ak Parti’den Emniyet Amirliği’ne Taziye Ziyareti

Karpuzlu Ak Parti’den Emniyet Amirliği’ne Taziye Ziyareti
banner496
İstanbul Beşiktaş Arena Stadı yakınlarında düzenlenen terör saldırısı ardından AK Parti Karpuzlu İlçe Teşkilatı,  İlçe Emniyet Amirliği’ni ziyaret ederek taziyede bulundular.

İstanbul'daki terör saldırısı nedeniyle AK Parti Karpuzlu İlçe Başkanı Süleyman Taner Çakar, İl ve İlçe yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Karpuzlu İlçe Kadın Kolları Başkanı Hanife Yıldız ve AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Erdoğan Ünlü ile birlikte Karpuzlu İlçe Emniyet Amirliğine gelerek taziye ve destek ziyareti gerçekleştirdiler.

“Polisimizin Yanındayız”

Ziyarette Emniyetin daima yanında olduklarını vurgulayan AK Parti Karpuzlu İlçe Başkanı Süleyman Taner Çakar, “Terörün maksadı kaos ortamı oluşturmaktır, milletimizin huzurunu bozmaktır. Ancak terör bu amacına hiçbir zaman ulaşamayacaktır. Yapılan bu hain saldırıyı şiddetle ve nefretle kınıyoruz. Terör, Türkiye’de asla hedefine ulaşamayacaktır. Bizler polisin, askerin sivil halkın daima yanındayız. Teröre de asla geçit vermeyeceğiz. Hain saldırıda şehit olan emniyet güçlerimize, vatandaşlarımıza yüce Allah'tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı, yaralılara da acil şifalar diliyoruz" diye konuştu.

Taziyeleri makamında kabul eden Karpuzlu İlçe Emniyet Amir vekili ve Polis Memurları Ak Parti İlçe Teşkilatına ziyaretten dolayı teşekkür ederek terörle mücadelede azimle devamlılık mesajı verdi.









Güncelleme Tarihi: 15 Aralık 2016, 00:55

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472