banner488

Bir yaşlının hayır duasını, bir çocuğun gönlünü aldı

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, ‘Yaşlılar Haftası’ ve ‘Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü’ nedeniyle anlamlı ziyaretler gerçekleştirdi.

Bir yaşlının hayır duasını, bir çocuğun gönlünü aldı
banner496

İlk olarak ‘Yaşlılar Günü’ nedeniyle Sarıoğlu Mahallesi’nde oturan 94 yaşındaki Mustafa Şimşek’i ziyaret ederek, bir isteği olup olmadığını bizzat kendisine hasta yatağının başucunda soran Belediye Başkanı Dinçer, Mustafa Şimşek’in hayır duasını aldı.


Yaşlılar Haftası nedeniyle gerçekleştirilen ziyaretle alakalı konuşan Dinçer, “Bu Hafta Yaşlılar Haftası. Çine’ deki yaşlılarımızı temsilen Mustafa Amcamızı ziyaret ettik. Yaşlılarımıza her zaman gereken hürmeti göstererek önem veriyor ve ilgi gösteriyoruz. Göreve geldiğimiz günden bu yana yaşlılarımızın kişisel bakımlarını elimizden geldiğince karşılıyoruz. Mustafa amcamız da onlardan biri. Saç, sakal ve kişisel bakımını Çine Belediyesi olarak yapıyoruz. Ekonomik durumu kötü olan yaşlılarımızın da erzak ve kömür ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Onlar bize emanet, onlara en iyi şekilde bakmak için elimizden geleni yapacağız” ifadelerini kullandı.

Başkan Dinçer, Mustafa Şimşek’i ziyaretinden sonra ‘Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü’ nedeniyle, Kuaför Selma Özcan’ ın 16 yaşındaki Down Sendromlu kızı Sinem Ayaz’ ı da ziyaret ederek küçük çocuğun gönlünü aldı ve bir isteği olup olmadığını sordu.

Selma Özcan ve 16 yaşındaki Down Sendromlu kızı Sinem Ayaz ile konuşan Başkan Dinçer; ”Bu durum bir eksiklik değildir. Kızımız oldukça zeki, okula da gidiyormuş zaten. Sinem benden,  uzaktan kumandalı bir araba istedi. Hemen bu gün,  bu oyuncak alınarak kendisine hediye edilecek.” dedi.

Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’e bu ziyaretlerinde Cumhuriyet Halk Partisi Çine İlçe Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut, CHP Çine Kadın Kolları Başkanı Şengül Pak ve Yönetim Kurulu Üyeleri de eşlik etti.

Yaşlı, genç ve çocuk ayrımı olmaksızın hep beraber samimi ve sıcak bağlarla sürdürülen yaşamın herkesi mutlu ettiğini ifade eden Başkan Dinçer, “Bizlere düşen bu bağın sımsıkı olması ve ortaya samimi olarak bir farkındalık koyabilmek olmalıdır” dedi.


Güncelleme Tarihi: 28 Mart 2013, 03:02

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472