banner488

CHP’li Vekil Çine’de anket yaptı

Aydın Milletvekili M. Lütfi Baydar Çine’de vatandaşların arasında bizzat dolaşarak anket düzenledi.

CHP’li Vekil Çine’de anket yaptı
banner496

CHP Milletvekili M. Lütfi Baydar, katıldığı 13. Ağaç Bayramı’nda Asar’ı dolduran Çinelileri tek tek dolaşarak selamlaştı. Selamlaştığı her kişinin keyfini soran Baydar, vatandaşlara “Belediye Başkanı’nızdan memnun musunuz?” sorusunu yöneltti.

Görüştüğü her Çineli’ye,  özellikle “Başkan Dinçer’den memnun musunuz?” diye soran Milletvekili Baydar, herkesin memnunluğunu ifade etmesi karşısında şaşkınlığını gizleyemedi.

Çinelilerin mevcut Başkan Dinçer hakkındaki olumlu tepkilerinin etkisinde kaldığı gözlenen Baydar, söz sırası kendine gelip sahneye çıktığında; “Herkesin Salih Dinçer’den memnun olduğunu gözlemledim. Ben de Milletvekili olarak Çine Belediye Başkanımızdan memnunum ve sizlerle birlikte sonuna kadar arkasındayım. Çine Belediye Başkanı Adayımız Enver Salih Dinçer'dir. Hali hazırdaki belediye başkanımız sizlerin de desteği ile seçimi alacaktır. şeklinde konuştu.

Daha önce Osman Aydın’ın da bir dahaki seçimlerde Salih Dinçer’in aday olacağını ve kendisini destekleyeceğini belirtmesinden sonra Baydar’ın da aynı doğrultuda konuşması üzerine Enver Salih Dinçer’in 2014 yerel seçimlerinde CHP’nin Belediye Başkanı Adayı olacağına kesin gözle bakılıyor.


Güncelleme Tarihi: 08 Nisan 2013, 00:46

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472