banner488

“Tepeköy’e hizmet için muhtar adayıyım!...”

Çine Tepeköy Mahallesi’nden muhtar adaylığını duyuran Lütfi Alp, köyüne samimiyetle hizmet etmek için aday olduğunu belirtti.

“Tepeköy’e hizmet için muhtar adayıyım!...”
banner496
Doğma büyüme Tepeköy'lü olduğunu belirten Lütfi Alp, seçimi kazandığı takdirde köyüne birçok hizmet getireceğini belirterek, “Mahallemizin mezarlığından itibaren yol yapımını sağlayacağım. Mahallemizin mezarlığını düzenleyip, yılda iki kez temizliğini yapacağız.” dedi.

“Mahallemize şehir görüntüsü vereceğiz”

Mahallesine parklar, yollar, misafirhane yapacağının altına çizen Alp, “Mahallemizde 2 veya 3 tane park yapacağız. Mahallemizden geçen pınarların tadilatını yapıp, mahallemize yaraşır bir görünüme kavuşturacağız. Subaşı Köyü’ne yol açılması için ilgili mercilere girişimlerde bulunacağız. Yollarımızı asfalt ile döşeyip okulumuzun gerekli tadilatını da yapacağız. Mahallemizde misafirhane yapılmasını da sağlayacağız.” ifadelerini kullandı.

2 sene içinde Tepeköy’de çok güzel değişiklikler yapılacağını belirten Alp, “2 sene sonra gelecek olan insanlar mahallemizin ne kadar değişeceğini görecekler. Mahallemize şehir görüntüsü vereceğiz.” dedi.

Mahallenin merasını Orman Vakfı’na bağlayacaklarını belirten Alp, “Mahallemizin merasını Köy Mera Vakfı’ndan çıkarıp Orman Vakfı’na dâhil edeceğiz. Ceviz veya çam fıstıkları ekeceğiz. Herkesin 100’er, 200’er künar, çam veya ceviz ağacı olacak. Tabi ki dikilen ağaçlar halkımızın isteğine göre değişebilir. Yani köylümüze eşit miktarda böleceğiz. Devletin desteğiyle bu işler ücretsiz yapılacak.” dedi.  

17 sene Çine PTT’de posta dağıtıcısı olarak çalıştığını ve işi gereği Cepbahis Çine’de ikamet ettiğini belirterek seçildiği takdirde doğup büyüdüğü köyüne yerleşeceğini de ifade eden 57 yaşındaki Alp, konuşmasını bitirdikten sonra mahallelilerine kaymaklı kadayıf ikramında bulundu.  

Güncelleme Tarihi: 07 Mart 2014, 17:47

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472