banner488

Hazar; “Mahallemizden Madran Suyu akacak”

Çine Yeni Mahalle Muhtar Adayı Ferruh Hazar, seçilmesi halinde mahallesine tatlı su çeşmesi kazandıracak olduğunu bildirdi.

Hazar; “Mahallemizden Madran Suyu akacak”
banner496
"Daha iyi hizmet için daha iyisini seçin" sloganıyla muhtar adayı olduğunun altını çizen Betpas Hazar, "Diğer mahallelerde olduğu gibi Yeni Mahalle’de de Madran Suyu çeşmesinin olması için üzerime düşeni yapacağım. Mahalle sakinlerimizin bu konuda talepleri uzun zamandır ortada. Mahallelilerimizin Madran Suyu’nu daha yakın, rahat bir yerden içmeleri ve evlerine taşımaları gerekiyor. Mahallemizde tatlı su çeşmesi olmadığı için çok uzaklardan su doldurmak zorunda kalıyoruz. Muhtar olduğum takdirde ilk işim mahallemize bir tatlı su çeşmesi kazandırmak olacak" dedi.

 

Seçildiği takdirde Muhtar Yeni Mahalle Muhtarlık Bürosu’nun mahalle içerisinde olacağını belirten Hazar, “Teminatlar hesap vermekle olur. Ekibim ve ben mahalleli adına çok iyi hizmetler gerçekleştireceğiz. Amacımız mahallemize sahip çıkmak ve onların hizmet almalarına öncülük etmek. Bizim farkımız hizmet anlayışımız olacak." cümleleriyle açıklamasını noktaladı.

Güncelleme Tarihi: 04 Mart 2014, 21:33

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472