banner488

Yavuz’dan, birlik beraberlik çağrısı

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Çine Belediye Başkan Adayı Mehmet Yavuz, partilileriyle bir araya geldiği kahvaltıda birlik beraberlik mesajları verdi.

Yavuz’dan, birlik beraberlik çağrısı
banner496
Çine Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen kahvaltıya MHP Çine Belediye Başkan Adayı Mehmet Yavuz, Betsmove MHP Çine Kadın Kolları, MHP Çine Belediye Meclis Üyesi adayları ve partililer katıldı.


 ‘Skoru arttırmak adına çalışacağız’’

Kahvaltı öncesi partililerine seslenen MHP Çine Belediye Başkan Adayı Mehmet Yavuz, "Tüm parti ve dava arkadaşlarıma, iş günü olmasına rağmen, buraya gelip bir arada kahvaltı zevkini tattırdıkları için hepsine teşekkür ederim." dedi.

Kendisine gösterilen teveccühün ortada olduğunu vurgulayarak, oyları artırmak için çalışacaklarının altını çizen Yavuz, “Unutulmasın ki maç 90 dakikadır. Maçın biz şuan sonunda değiliz, 70. dakikalarındayız. Bundan sonraki dakikalar çok önemlidir. Skoru korumak adına değil, skoru arttırmak adına çalışacağız." dedi.

Seçim bürosunun açılışındaki havanın çok güzel ve olumlu olduğunu belirten Yavuz, "Özellikle 28 Şubat günü seçim büromuzun açılışında, halkımızın bize göstermiş olduğu teveccühten sonra kararsızlarında karar verdiklerini gördük. Kararlarının da Milliyetçi Hareket Partisi olacağını biliyoruz. Diğer partilerin yaptırmış olduğu anketlerle de durumun bu olduğunu biliyoruz. Bu şevkle bu azimle bu iştahla da farkı arttırmak adına çalışacağız." dedi.

Birlikteliklerinin sadece seçim olmadığını değinen Yavuz, "Bizim birlik ve beraberliğimiz, sadece seçim için değildir. Biz bir aile olduk." dedi. (Murat TAN)



Güncelleme Tarihi: 05 Mart 2014, 07:14

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472