banner488

MHP, köylerden merkeze indi

Çine’nin 65 köyünü de ziyaret ederek seçmenlerle buluşan MHP, Çine merkezde kuruluş ve esnaflara ziyaretlere başladı.

MHP, köylerden merkeze indi
banner496
Çine’nin 65 köyünü de ziyaret ederek seçmenlere kendini tanıtan ve destek isteyen MHP Çine Belediye Başkan Adayı Mehmet Yavuz ve beraberindeki partilileri, ilçedeki sivil toplum kuruluşları, resmi kurum ve esnaflara ziyaret başlattı.


 

MHP Çine Belediye Başkan Adayı Mehmet Yavuz’un, STK, kurum ve esnaflara gerçekleştirdiği ziyaretlerde, MHP Çine İlçe Başkanı Kamil Ak ve yönetim kurulu üyeleri ile MHP Casinometropol Çine Belediye Meclis Üyesi adayları da hazır bulundu.

 

İlk olarak Çine Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’ne gerçekleştirilen ziyarette konuşan MHP Çine Belediye Başkan Adayı Yavuz, “Çine’ye en iyi hizmeti getirecek olanlara oy verilmesini talep ediyoruz. Eğer seçildiğimiz takdirde sizlerin de düşüncelerini alarak bütüncül yaklaşım, birlikte yönetim anlayışını hep beraber tesis etmek istiyoruz.” dedi.

 

Kendisine gerçekleştirilen ziyaretten ötürü teşekkür eden Çine Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Celal Özden, “Milletimizde artık eskisi gibi babadan kalma particilik yok. Milletimiz kim daha iyi hizmet edecekse oraya yöneliyor. Ben Çine’ye hizmet için çıktığınız bu yolda sizlere başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı.

 

Çine Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi ziyaretinden sonra Çine çarşı merkezinden esnaflarla da bir araya gelen MHP’liler, Çine Emniyet Müdürlüğünü de ziyaret ettiler.



 

Güncelleme Tarihi: 07 Mart 2014, 05:09

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472