banner488

Hatay'a Bir Top Mermisi Daha Düştü

Dün akşam Hatay'a düşen top mermisinin ardından bu sabah da yeni bir top mermisi Yayladağı ilçesine düştü.

Hatay'a Bir Top Mermisi Daha Düştü
Suriye'den yapılan top atışları sırasında, Hatay'ın Yayladağı İlçesi'ne bağlı Güveççi Köyü yakınlarına bu sabah bir top mermisi düştü.

Yayladağı İlçesi'nide sınırın sıfır noktasında bulunan Güveççi Köyü sakinleri güne silah esleriyle uyandı. Saat 06.00 sıralarında Suriye'deki Harabjoz Köyü'nde Özgür Suriye Ordusu ile Devlet Başkanı Beşşar Esad'a bağlı Suriye Ordusu arasında yoğun bir çatışma başladı. Silah ve patlama seslerinin duyulması üzerine Güveççi Köyü sakinleri sınır bölgesinden iç bölgelere doğru uzaklaşırken Suriye'den atılan bir top mermisi köy yakınlarına düştü. Top mermisinin Türkiye topraklarına düşmesi üzerine, ilçedeki 3'üncü Hudut Tabur Komutanlığı da karşılık verdi.
Canlı Bahis />
DÜN AKŞAM DA TOP MERMİSİ DÜŞTÜ, TÜRKİYE KARŞILIK VERDİ

Suriye'den yapılan top atışları sırasında, akşam saatlerinde bir top mermisi Hatay'ın Yayladağı ilçesi sınırlarına düştü.

Özgür Suriye Ordusu ile yaşanan çatışmalar sırasında, Suriye Ordusu'nun Lazkiye kenti sınırından attığı top mermisi, Hatay'ın Yayladağı ilçesi Aşağı Pullu Yazı Köyü kırsalına düştü. Top mermisinin Türkiye topraklarına düşmesi üzerine, ilçedeki 3'üncü Hudut Tabur Komutanlığı'na ait obüsler, Suriye topraklarına top atışı yaptı. Top mermisinin kırsal alana düşmesi, can ve mal kaybını önledi. Askeri yetkililer, askerin teyakkuz halinde olduğu öğrenildi.
Güncelleme Tarihi: 06 Ekim 2012, 19:55

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472