banner488

Çine'ye YAZIK oluyor!

Çine Belediye Başkanı ve yöneticileri, seçim günü yaklaştıkça günü kurtarmak adına apar topar aldığı basit kararlarla işi götürüyor.

Çine'ye YAZIK oluyor!
banner496

Çine Belediye Başkanı ve yöneticileri, seçim günü yaklaştıkça günü kurtarmak adına apar topar aldığı basit kararlarla işi götürüyor.

Hatta daha da fazlası Çine’nin kaderini etkileyecek çok önemli projeleri Başkan’ın kendide dediği gibi ‘halktan Milanobet gizleyerek’ hayata geçirmeye çalışıyor.

Oysa bazı düzenleme ve uygulamalar uzun süren araştırmalardan ve halkında fikirleri dikkate alınarak ortaya konulabilse eminim ki daha güzel hizmetler ortaya çıkacaktır.

Ama bugün...


Yılmaz SAĞLIK'ın yazısının tamamını okumak için TIKLAYIN


Güncelleme Tarihi: 16 Aralık 2012, 00:33

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
süleyman ekinci
süleyman ekinci - 12 yıl Önce

belediye başkanı nasıl kararlar almıştır almışsa nedir senin manşetine bakarak ne kararı alındığını söylememişsin kamu oyuna açıklaki bilsin halkımız gazetecilik ilkesinde ve yayıncılığını açık kartlarla gösterirmisin gazeteci arkadaşım...

gurbetci
gurbetci - 12 yıl Önce

sabır kardeş sabır.syn. yılmaz bey salı günü demiş, gazetesini o gün satın alır okursun.Ben şahsım adina yazılarını takip ediyorum,samimiyetine, dürüstlüğüne,inanıyor ve güveniyorum.sabırsızlıkla bekliyorum yazılarını yılmaz bey!
saygılar.allah yar ve yardımcınız olSun...

mustafa akbalık
mustafa akbalık - 12 yıl Önce

yılmaz bey diyorsun ki sayın başkan halktan gizli proje ve kararlar alıp apar topar seçim yatırımı yapıyor demekki sizinde bildiğiniz ama gizlediğiniz bişeyler var madem gazetecilik ilkesine bağlı kalarak açıklayın ki herkes bilsin umarım yanlış anlamadım saygılar bizden

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472