banner488

İnce: Açıklamalarım hiçbir televizyonda çıkmıyor

CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, yaptığı açıklamaların hiçbir televizyon kanalında çıkmadığını söyledi.

İnce: Açıklamalarım hiçbir televizyonda çıkmıyor
banner496

İnce, Yalova'da bir restoranda gazetecilere yaptığı açıklamada, partisinin il danışma kurulu toplantısında yaptığı açıklamaların medyada yer almamasını eleştirdi.

TBMM'de teskere görüşmeleri esnasında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a ''Geçmişte Esad'la tatil yaptın. Bugün kavga yapıyorsun'' dediğini hatırlatan İnce, ''Başbakan meclis kürsüsüne çıkıp bana cevap veremedi. Daha sonra İstanbul'dan bana 'yalancı' dedi. Dün bir basın açıklaması yaptım. Türkiye'nin ilbet hiçbir televizyonu buna yer vermedi. Böyle bir şey, böyle demokrasi olur mu? 30 kanaldan bana 'yalancı' diyecek. Ben bir kanalda bile buna cevap veremeyeceğim. Açıklamalarım hiçbir televizyonda çıkmıyor'' dedi.

İnce, Başbakan Erdoğan'ın medya üzerinde baskı kurmaktan vazgeçmesi gerektiğini dile getirerek, ''Bana 'yalancı' diyenin cevabını yayınlama hakkımı kullandırsınlar. Haftaya da bir tezkere görüşülecek. Bunları meclis kürsüsünden nasıl yapacağımı herkes görecek. O zaman da kaçamayacak ve yayınlayacaklardır diye düşünüyorum'' ifadesini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 08 Ekim 2012, 00:58

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472