banner488

Çine’de 15. Ağaç Bayramı Kutlandı

Çine’de 15. Ağaç Bayramı Kutlandı
Çine Belediyesi tarafından düzenlenen 15. Ağaç Bayramı kutlandı. Kavşit Mahallesi Yayla Kahvesi Mevkii’nde düzenlenen program saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile başladı.

Program’a, Çine İlçe Jandarma Karakol Komutanı Üsteğmen Gökhan Göker, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Çine Belediye Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut, Milli Eğitim Müdürü Şakir Sait Üstündağ, Milli Eğitim Şube Müdürü Coşkun Akbay, Çine Orman İşletme Şefi Aşkın Cüre, CHP Çine İlçe Teşkilat Başkanı Tayfun Şahin, daire amirleri, belediye meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

“Yeşiller içinde bir Çine” sloganıyla 1999 yılından beri her yıl Ağaç Bayramı yapıldığını belirten Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer. “Bundan önceki seneler 7 mahallemizde her yıl değişik mahallerde Ağaç Bayramı’nı gerçekleştiriyorduk. Çine ilçemizi yeşillendirmeye çalışıyoruz. Tabi ki bizim burada yaptığımız bir örnek teşkil etmekte. Bizler burada temsili diktiğimiz ağaçlarla tüm halkımıza yeşilin, ağacın önemini anlatabilmek için her sene bu projeyi gerçekleştiriyoruz. Bundan sonra bütün mahallelerimizde bu etkinliklerimize devam edeceğiz. Tabi tek bizim yapmamız yeterli değil, muhakkak sizlerin de bu etkinlikleri örnek alarak devam ettirmeniz gerekiyor. Bugün diktiğimiz ağaçların altında inşallah Allah hepimize uzun ömür ve sağlık verir, geliriz hep beraber burada piknik yaparız Allah bizlere o günleri göstersin. Hepinize geldiğiniz için teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Program Başkanın konuşmasından sonra Kavşit Mahallesi Mahallesi Yayla Kahvesi Mevkii’nde bulunan alana 100 yakın fıstık çamı, protokol ve vatandaşların da katılımıyla fidanlar dikildi. Kavşit Mahalle Muhtarı Halil Çoban ve Azaların hazırlatmış olduğu pilav üstü tavuk ve keşkek gelen misafirlere ikram edildi.



















Güncelleme Tarihi: 27 Mart 2016, 19:38

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472