banner488

Başkan Tosun’dan Çiftçilere Müjde

Başkan Tosun’dan Çiftçilere Müjde
banner496

AK Parti Çine İlçe Teşkilat Başkanı Mehmet Tosun, Çiftçi Malları Koruma Konunun değiştiğini ve yaşanan sıkıntıların son bulduğunun müjdesini verdi.

AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Tosun yaptığı açıklamada, “Daha önce yaşanan Çiftçi Malları Koruma Başkanlığı ile çiftçilerin arasında yaşanan sıkıntılar ile ilgili 19 Nisan 2018 tarihinde değişiklik yapılarak bu konu çözüme kavuşturulmuştur. Çiftçi Malları Koruma Başkanlığı’ndan isteği bağlı olarak bu hizmettin alanı bileceği karara bağlanmıştır. Dolayısı ile çiftçilerimizden hizmet almak isteyenler müracaatlarını yaparak ve aidatlarını ödeyerek Çiftçi Malları Koruma Başkanlığı’ndan hizmet alabilirler. İstemeyenlerde ben hizmet istemiyorum diyerek başkanlığa dilekçe vererek Çiftçi Malları Koruma Başkanlığı’nın verdiği hizmetten yararlanmayacaklar. Çiftçilerimize hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

Değişiklik Yapılan Kanunda;

Çiftçi Mallarının Korunması hakkında kanunun 34’üncü maddesi birinci fıkrası şu şekilde değişti, “Bu kanun kapsamındaki koruma hizmetleri, hizmet alanların isteğine bağlı olarak alınır. Kamu kuruluşları ile gerçek veya tüzel kişilere ait tarımsal işletmelerin kendi koruma tedbirlerini almaları durumunda, bu işletmelerden koruma ücreti alınmaz ve bu işletmelere koruma sandığından herhangi bir tazminat ödenmez.”

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472