banner488

Çine’de ‘Millet İttifakı’ Bir Araya Geldi

Çine’de ‘Millet İttifakı’ Bir Araya Geldi
banner496

Çine’de Millet İttifakı’nı oluşturan siyasi partilerin ilçe başkanları ve yöneticileri bir araya geldi. İttifak, Kuvva-i Milliye hareketini Çine’den başlatmayı istiyor.

Cumhuriyet Halk Partisi, İYİ Parti ve Demokrat Parti bir araya gelerek 24 Haziranda İttifak içinde olduklarını açıkladı. Çine’de bulunan Parti Başkanları ve yöneticileri akşam yemeğinde bir araya geldi. Saadet Partisi'nin başka bir programı olması nedeniyle katılamadığı bildirirken yemekte partililer birlikte hareket etmelerinden dolayı memnuniyetlerini ifade etti. Yemeğe Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer ve İYİ Parti Aydın Milletvekili Aday Adayı Mehmet Yavuz'da katıldı.

“Söz Konusu Vatansa…”

Çine Belediye Başkanı E. Salih Dinçer, "Birlikte hareket etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Söz konusu vatan ise gerisi teferruattır. Hepimiz bir aile gibiydik, ilçemizde hep birlikte yaşıyoruz. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde birlikte hareket etme kararı aldık. Biliyorsunuz Kuvva-i Milliye Hareketi Çine'den başlamıştı. Yine Kuvva-i Milliye Hareketi'ni Çine'den başlatıyoruz" dedi.

"Kuvva-i Milliye’nin İlk Kıvılcımı Çine’den"

CHP Çine İlçe Örgüt Başkanı Tayfun Şahin, "Bu gün Çine tarihi bir gün yaşıyor. Kuvva-i Milliye'nin ilk kıvılcımının atıldığı yer Çine. Nasip olursa seçimlerde de kıvılcımı yine Çine'den atıyoruz. Seçimlerde artık tamam diyeceğiz. Başarıya ulaşacağız. Bugün Saadet Partisi aramızda yok, onlar bir programlarından dolayı katılamadı. Dört parti millet ittifakı burada milletin huzuruna çıkıyor bu gece, başarıya ulaşacağız" ifade etti.

"İYİ Türkiye İYİ Gelecek"

İYİ Parti Çine İlçe Başkanı Derya Kamil Karaca, "İYİ Parti iyi olmaz ise Türkiye iyi olmaz’ sloganı ile yola çıktık. Amacımız iyi Türkiye, iyi gelecek olması. Mutlaka kurulan çatı altında en iyi şekilde organize olarak başarılı olacağız. Başarılı olacağımıza inanıyorum" dedi.

"Hayırlı Olur”

Demokrat Parti Çine İlçe Teşkilat Başkanı Ahmet Soydar ise, "Malumunuz erken baskın seçim dolayısı ile seçim atmosferine girdik. Türkiye'de 4 siyasi parti genel merkezi birlikte hareket etme kararı aldı. Millet İttifakı inşallah ülkemiz için hayırlı olur. Hayırlı olacağına inanıyorum, bu vesile ile hayırlısı neyse o olsun" şeklinde konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472