banner488

Madran Anadolu Lisesi’nde TÜBİTAK Fuarı Açıldı

Madran Anadolu Lisesi’nde TÜBİTAK Fuarı Açıldı
banner496

Madran Anadolu Lisesi Öğrencileri Tarafından Hazırlanan 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı düzenlenen tören ile açıldı.

Madran Anadolu Lisesi öğretmenlerinin yönetiminde öğrenciler tarafından hazırlanan TÜBİTAK Bilim Fuarı davetlilerin yoğun katılımı ile gerçekleşti. Madran Anadolu Lisesi 100 öğrencinin hazırladığı 31 projenin sergilendiği 4006 TUBİTAK Bilim Fuarı okul bahçesinde açıldı. Serginin açılış kurdelesini Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Milli Eğitim Müdürü Şakir Sait Üstündağ ve Okul Müdürü Bayram Cesur birlikte kesti. Öğrenciler açılışa katılan protokole, ürettikleri projeleri tek tek anlattı ve program sonunda davetlilere ikramlarda bulundular.

Öğrencilerimiz Projelerini Anlattılar

Açılış Töreninin ardından protokol üyeleri tarafından öğrencilerimizin proje stantları ziyaret edildi. Proje Stantlarında görevli olan öğrenciler büyük bir başarı ile hem projelerini anlattılar hem de proje ile ilgili sorulara verdikleri mantıklı cevaplar ile projelerine ne kadar hakim olduklarını herkese göstermiş oldular

Hem Öğreniyoruz Hem De Üretiyoruz

Eğitim Kurumlarının en önemli görevlerinin bir yandan çocuğu hayata hazırlamak diğer yandan ise kazandıracağı akademik birikimler ile öğrencilerimizi bir üst eğitim kurumuna hazırlamak olduğunu ifade eden Madran Anadolu Lisesi Müdürü Bayram Cesur, Madran Anadolu Lisesi olarak öğrencilerinin ufkunu açacak ve de onları geleceğe taşıyacak olan projeleri hayata geçirmeye çalıştıklarını ifade etti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472