banner488

Çine’de Öğrenme Şenliği

Çine’de Öğrenme Şenliği
banner496

Çine Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü kursiyerlerinin yıl boyunca yapmış olduğu ürünler sergilendi. Öğrenme Şenliği etkinliğinde halk oyunları gösterileri ve müzik dinletileri de yer aldı.

Çine Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü kursiyerlerinin yıl boyunca yapmış olduğu ürünler Öğrenme Şenliği etkinliği ile sergilendi. Kursiyerler yıl boyuncu yapmış oldukları ürünler davetliler ve vatandaşlar tarafından çok beğenildi. Ayrıca meslek liseleri de etkinlikte stand açarak okullarını ve yaptıkları projeleri tanıtma imkanı sağlandı. Hükümet Meydanı’nda gerçekleşen etkinliğe Çine İlçe Kaymakamı Özkan Demir, Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, İlçe Emniyet Müdürü Fevzi Yurtseven, İlçe Milli Eğitim müdürü Şakir Sait Üstündağ, Halk Kütüphane Müdürü Şenay Hızır, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, okul müdürleri, siyasi parti temsilcileri, davetliler ve kursiyerler katıldı.

Halk oyunları gösterileri ile renklenen etkinlikte standlar gün boyu açık kaldı. Çine vatandaşların da ilgiyle gezdiği el sanatları sergileri beğeni topladı. Etkinlikte vatandaşlara lokma hayrı da yapıldı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472