banner488

Çine Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden TÜBİTAK Fuarı

Çine Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden TÜBİTAK Fuarı
banner496

Çine Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanan “Tübitak 4006 Bilim Fuarı” proje çalışmaları gerçekleştirilen törenle açıldı.

Çine Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanan ve TÜBİTAK’ın desteği ile bu yıl üçüncüsü düzenlenen TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı törenle açıldı. Bilinçli, sorgulayan, merak eden, araştırmacı öğrenciler yetiştirmek için hedeflenen fuarda, teorik bilgilerini hayal gücü ile birleştirilerek yaşamdaki işleyişi sergilendi. Protokol Üyeleri “TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı’nın açılışını gerçekleştirdi. 44 öğrenci ve 10 öğretmenin danışmanlığında hazırlanan 22 araştırma ve tasarım projesinin yer aldığı standları inceleyerek bilgi aldılar, yapılan güzel çalışmalar için okul yönetimini, öğretmenleri ve öğrencileri tebrik ettiler. Ayrıca ilçedeki diğer meslek liselerinden de “Öğrenme Şenlikleri” adı altında hazırlanan okullar için standlar açıldı. Halk oyunları gösteri eşliğinde misafirlere ikramlarda bulunuldu.

Açılış törenine; Çine Kaymakamı Özkan Demir, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şakir Sait Üstündağ, Askerlik Şubesi Başkanı Kıdemli Başçavuş Cumali Nacak, Şoförler, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ali Dinçer, Halk Kütüphane Müdürü Şenay Hızır ve Otomobilciler Odası Başkanı Bircan Öter, muhtarlar, siyasi parti temsilciler, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Güncelleme Tarihi: 08 Mayıs 2018, 15:31

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472