Dutluoluk Mahalle Muhtarı Engin Kara “Anneler günü” programı düzenledi.

30 Mart 2024 Muhtarlık seçiminde muhtar seçilen Engin Kara, mahalle halkı için kolları sıvadı. Muhtar Kara ilk etkinliğini 12 Mayıs ‘Anneler Günü’ programı düzenleyerek başladı. Mahalle düğün salonunda gerçekleştirilen ‘Anneler Günü’ programına Çine Belediye Meclis Üyesi İlhan İri ve tüm mahalle halkı katılım sağladı. Mahallenin en yaşlı annesi ile en genç annesine Dutluoluk Mahalle Muhtarı Engin Kara çiçek taktim ederek ‘Anneler Günün’ kutladı. Müzik eşliğinde tüm anneler doyasıya eğlendi.

Muhtar Kara “Annelere minnettarlık ifadesi”

Programda Muhtar Engin Kara, “Anneme ve anne olan tüm sevdiklerime sevgimizi ve minnettarlığımızı ifade edebilmek için gerçekleştirdiğimiz bu özel günde bizi yalnız bırakmayan bütün annelerin ve anne adaylarının ‘Anneler gününü’ kutlarım. Mahalle halkıma katılımlarından dolayı teşekkür eder iyi eğlenceler dilerim” şeklide konuştu.

Başkan Kıvrak’tan annelere karanfil

Programa katılamayan Çine Belediye Başkanı Mehmet Kıvrak, tüm annelerin ‘Anneler Gününü’ kutlayarak, karanfil gönderdi. Muhtar Engin Kara ile Belediye Meclis Üyesi İlhan İri gönderilen karanfilleri annelere taktim etti.

Programa katılarak anneler, kendileri için böyle bir etkinlik düzenleyen muhtar Engin Kara’ya ve çiçek göndererek günlerini kutlayan Çine Belediye Başkanı Mehmet Kıvrak’a teşekkür etti.

Çine Ziraat Odası Başkanlığı tarafından araç satışı yapılacaktır Çine Ziraat Odası Başkanlığı tarafından araç satışı yapılacaktır

Editör: Haber Merkezi