Çine Belediye Başkanı Mehmet Kıvrak, ilçeye daha hızlı, etkin ve kaliteli hizmet sunulması amacıyla belediyenin araç filosunu güçlendirmeye devam ediyor. Belediye, öz kaynaklarıyla temin edilen yeni Transit hizmet aracını filosuna dahil etti.
Çine Belediyesi, vatandaşlara sunulan belediye hizmetlerinin daha hızlı ve etkin şekilde yürütülmesi amacıyla araç filosundaki yatırımlarını sürdürüyor. Çine Belediye Başkanı Mehmet Kıvrak’ın öncülüğünde, belediyenin kendi imkânlarıyla gerçekleştirilen yatırımlar kapsamında yeni bir Transit hizmet aracı belediye bünyesine kazandırıldı.
Göreve geldiği günden bu yana belediyenin hizmet kapasitesini artırmaya yönelik çalışmalara önem veren Başkan Kıvrak, daha önce belediye araç filosuna kazandırılan araçların ardından yeni Transit ile birlikte belediyenin saha çalışmalarındaki gücünü daha da artırmayı hedefliyor.
“Araç filomuzu güçlendirmeye yönelik yatırımlarımız devam ediyor”
Yeni aracın belediyeye kazandırılmasıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Çine Belediye Başkanı Mehmet Kıvrak, belediyenin imkânlarını güçlendirmeye ve öz kaynakları Çine için hizmete dönüştürmeye devam edeceklerini belirtti.
Başkan Kıvrak ,“Araç filomuzu güçlendirmeye yönelik yatırımlarımız devam ediyor. Yeni bir greyder ve çöp taksi aracımızın da satın alımını gerçekleştirdik. En kısa sürede bu araçlarımızı da filomuza dahil ederek Çine’mizin hizmetine sunacağız. Belediyemizin imkânlarını güçlendirmeye, kaynaklarımızı Çine’miz için hizmete dönüştürmeye devam edeceğiz. Yeni aracımız belediyemize ve Çine’mize hayırlı olsun. Her şey Çine’miz için.”






