Velilerle de bir araya gelen Başkan Mehmet Kıvrak, derse katılıp öğrencilerle sohbet ederek heyecanlarına ortak oldu. Ziyaret sırasında çocuklara dondurma da ikram eden Başkan Kıvrak, miniklerin yüzünü güldürdü.
“Çocuklarımızın Eğitimine Ve Gelişimine Katkı Sunmak En Öncelikli Görevlerimizden Biri”
Başkan Kıvrak ziyareti sonrası yaptığı açıklamada, “Çine Belediyesi olarak, çocuklarımızın eğitimine ve gelişimine katkı sunmak en öncelikli görevlerimizden biri. Geleceğimizin teminatı olan evlatlarımızın sadece akademik olarak değil; sosyal, kültürel ve sportif alanlarda da kendilerini geliştirmelerini önemsiyoruz. Bu anlayışla yaz tatilini en iyi şekilde değerlendirebilmeleri için açtığımız kurslarımız yoğun bir katılımla devam ediyor.” ifadelerini kullandı.
“Çocuklarımızın Mutluluğu, Bizim İçin En Büyük Ödül”
Çocukların ve ailelerinin ilgisinin, kendilerini daha çok üretmeye ve çalışmaya motive ettiğini belirten Çine Belediye Başkanı Mehmet Kıvrak, “Eğitimin ve eğitimcilerin her zaman destekçisi olmaya devam edeceğiz. Çocuklarımızın mutluluğu, bizim için en büyük ödül. Onların daha donanımlı, kendine güvenen bireyler olarak yetişmesi için çalışmayı sürdüreceğiz” diye konuştu.
Başkan Mehmet Kıvrak, çocukların sosyal, kültürel ve akademik gelişimlerine katkı sunan kursların, önümüzdeki dönemlerde de artarak devam edeceğini belirtti.