Çine Enver Salih Dinçer Düğün Salonu’nda anlamlı bir nikah töreni gerçekleştirildi. Karakollar Mahallesi’nden Zafer ve Semra Demir’in oğlu İbrahim Demir ile Hasan ve Fadime Süzgün’ün kızı Ayper Süzgün, hayatlarını birleştirerek mutluluğa “evet” dedi.
Genç çiftin nikahını Çine Belediye Başkanı Mehmet Kıvrak kıydı. Nikah töreninde aileler ve yakınlarının yanı sıra Karakollar Mahalle Muhtarı Gültekin Celep ve eşi Esma Celep de hazır bulundu.
Nikahın sonra Başkan Kıvrak, genç çifte bir ömür boyu sağlık, huzur ve mutluluk temennisinde bulundu. Samimi ve sıcak bir atmosferde gerçekleşen törende çiftin mutluluğu gözlerinden okunurken, davetliler de bu özel ana tanıklık etmenin sevincini yaşadı.
İbrahim Demir ve Ayper Süzgün çifti, nikah töreninin ardından tebrikleri kabul ederek bu özel günlerini sevdikleriyle paylaştı.









