banner488

Kandemir, “Çine’nin CHP’den kurtuluşuna hep birlikte imza atalım”

Kandemir, “Çine’nin CHP’den kurtuluşuna hep birlikte imza atalım”
banner496

AK Parti Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir 31 Mart 2024 yerel seçim çalışmaları kapsamında garaj altı kahvesinde vatandaşlara seslenerek Çine’nin kaybedecek bir 5 yılı daha olmadığını söyledi.

Çine Adnan Menderes Bulvarında, Konya’da, NF-5 tipi eğitim uçağının kaza kırıma uğraması üzerine düştüğü yerde çalışma yaptığı sırada şehit olan Hava İstihkam Uzman Çavuş Ercan Güven için sessiz yürüyüş düzenleyen Cumhur İttifakı, seçim çalışmalarını garaj altı kahvesinde devam etti. AK Parti Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir, Uzman Çavuş Ercan Güven’e Allah’tan rahmet, kederli ailesine sabır diledi. Kandemir, Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş ve Çine Belediye Başkan Adayı Ali Dinçer için 31 Mart seçimlerinde güçlü destek istedi.

“Başkan adaylarımı başkan yapmak zorundayız”

Mustafa Savaşı’ın çok çok selamını ileten AK Parti İlçe Başkanı Burhan Kandemir, “Hemşerimiz, abimiz ,Çineli hemşerilerinden güçlü bir destekle istiyor.31 Mart 2024 akşamı sandıktan inşallah hep beraber büyük destekle Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Savaş ile Çine Belediye Başkanı Ali Dinçer ‘i başkan yapacağız. Neden yapacağız, yapmak zorundayız. Çünkü Çine son 5 yılda almış olduğu hizmetleri onun döneminde Kit komisyonunu Başkanlığı sırasında Çine'ye kazandırıldı. Şimdi de Büyükşehir gibi bir kurumda hizmetsizlikten kırılan bir Çine’yi kurtarmak için bizim hemşerimizin orada olması gerekiyor. Bu süreçte Çine’ye neler yaptık şöyle bir kısaca hatırlayalım; TOKİ 1 etabı bitti 82 tane hak sahibine evlerini teslim ettik. 2 etapta Şeyhler mahallesinin üstün başlatılan 228 tane konut 500 gün içinde teslim edilecek. Hükümet Konağımızı yeniledik. Aydın bölgesinde gıptayla bakılan bir hükümet konağı yaptık. Organize Sanayi Bölgesi’nde şu anda bin kişinin istihdam edildiği, BİEN Seramik gibi Türkiye’nin en büyük seramik fabrikasının yapıldığı bittiği zaman 4 bin kişinin istihdam edileceği, her 6 dakikada bir kamyonun çıkacağı 100 milyon metrekare taş üretecek fabrika. Doğalgaz Çine’mizin yüzde 95’i de doğalgaza kavuştu. Bir tek Şehler’de bölümünde TOKİ’yle beraber bitirmiş olacağız. Aydın’da tek ilçeyiz doğalgazı bu oranda kullanan, birçok ilçesi daha yeni yeni başlıyor. Gençlik Merkez’leri yaptık. Halı sahalar kazandırdık. Biz 5 yıl içerisinde kapalı sulama sistemini, bereketli ovamızda 6 bin 680 hektara 1 buçuk katrilyonluk sulama sistemini getirdik. Biz üzerimize düşeni yapıyoruz.”

“Tünelden önceki son çıkış”

2019 seçimlerinde 417 gibi çok az bir farkla başaramadıklarını ifade eden Kandemir, “Yatağan, Bozdoğan ve Koçarlı bu üç ilçe 2019 seçimlerinde bunu başardı. İlçelerini CHP zihniyetinden uzaklaştırıp, hizmetle tanıştırdı. Yatağa belediyesi faaliyet raporu diye bir klasör hazırlamış. Biz gıptayla bakıyoruz. Aynı yıllarda 2 belediyenin bütçesi aynıydı. Çine’nin de 40 milyondu, Yatağan’ında 40 milyondu. Şimdi Yatağan’ın bütçesi 405 milyon, bizim bütçemiz sadece 169 milyon yani bizim üç katımız. Beş yılda bizi geçtiler. 2 buçuk milyon metrekare parke taşıyla tanıştı Yatağan. Yatağan hizmet üstüne hizmet alıyor. Şimdi birileri çıkmış birinci vaat olarak asfalt tesislerinden, makinalarından, fabrikası kuracaklarından bahsediyor. Önce bizim parke taşı fabrikamızı çöplüğe devrettiklerini unutuyorlar. Yıllardır kullanılan fabrika çöplük halinde. Bu iş bilmezlere, şu anda şoför değiştirerek ‘Bizim’ diyerek, bizim demesinin en büyük sebebi 8 yıldır Aydın’da oturması. Bizim bunlara bir son vermemiz lazım. Eğer bir son vermezsek Çine’nin maalesef önümüzdeki bir 5 yılı daha kayıp. Şoför değişti ama araba aynı. Bu yükü çekmiyor. Artık Çine kabuğunu kırmak istiyor. Şu anda bu gömlek Çine’ye sığmıyor. Çine’nin önü çok parlak. İstihdamla dolu, geleceği parlak bir ilçe ama sizlerden rica ediyorum, Çine’yi seviyorsak, çocuklarımızı seviyorsak, gençlerimizi ve geleceğimizi düşünüyorsak bu zihniyete son vermemiz lazım. O arkadaş mümkün değil bu işi yönetemez. Neden mi? 3 ay önce meclisten seçildi. Ama gelir gelmez 40 milyonluk mal sattı. Bir bütçe yılının dörtte biri demek bu. Demek ki devam ettiği zaman 6 veya 8 ay sonra iflas etmiş bir belediye ile karşılaşmış olacağız. İktidarın gücü olmadan bizim bunu başarma şansımız yok. Tünelden önceki son çıkış. Bu seçimde kesinlikle iyi düşünüp, iyi karar vermeniz lazım.”

“Şehrül Emin ellere teslim edelim”

ÇİPAŞ 1977 yılında rahmetli Raşit Kalkan tarafından kurulduğunu hatırlatan Kandemir, “46 yıldır hizmet gören bir fabrika. Maalesef bugün borç içinde, üretim tesislerini büyütemiyor. ÇİPAŞ’a yıllardan beri Çine Belediye Başkanı başkanlık yaptı. Sadece bir dönem rahmetli başkan şu andaki aday arkadaşı kontrol etmek için üç aylığına verdi. Ama üç ayda o işi bıraktı. Şimdi kendisi bu görevi almıyor, belediye meclisi içinden bir kurban seçiyor. Neden bu yükün altına girmekten korkuyorsun. Her kes iyi hepimiz iyiyiz. İyi olmak iyi bir yönetici olmak demek değil. Önemli olan arabayı düzgün kullanmak, sağ salim varması gereken yere götürmektir. Sizlerden istirhamım 31 Mart’ta Çine’nin kurtuluşuna hep beraber imza atalım. Bunu tabi ki Gençlik ve Spor Müdürlüğü yaptığı sırada, yapmış olduklarına şahit ve kefil olduğumuz Şehrül Emin, yani korkmadan şehri teslim edebileceğimiz, her hangi bir malımızı sattırmayacak, Çine’yi teslim edeceğimiz, dedesinin izinden giden Çine Belediye Başkanı Adayı Ali Dinçer’e tam desteğinizi istiyorum” ifadelerini kullandı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Hasan karagöz
Hasan karagöz - 1 ay Önce

Önce bu vatanı kurtaralım.)Ekonomi sığınmacılar )işler yolundaülke uçuyor .galiba

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472