banner488

Çineliler, Başkan Kıvrak'ın İftar Sofrasında Buluştu

Çineliler, Başkan Kıvrak'ın İftar Sofrasında Buluştu

Çine Belediye Başkanı Mehmet Kıvrak'ın düzenlediği iftar yemeğiyle Çineli vatandaşlar bir araya geldi. Belediye Meydanı'nda kurulan iftar sofrasında Çineli vatandaşlar, orucunu birlikte açtı.

İftar öncesi alana gelen Belediye Başkanı Mehmet Kıvrak, masaları tek tek dolaşarak iftara katılanlarla sohbet etti.Meydanı dolduran kalabalığın Ramazan ayını tebrik eden Başkan Mehmet Kıvrak, "Ramazan ayı, birlik ve beraberliğimizin güçlenmesine, paylaşmanın ve yardımlaşmanın değerini yeniden hatırlamamıza da vesile oluyor. Bu güzel akşamda birlikte iftar yaparak geleneklerimizi yaşatmanın, paylaşmanın ve yardımlaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz" diye konuştu.

"Allah'ın İzniyle Çine'mizi Şaha Kaldıracağız"

Çine Belediyesi'nin 17 ilçe arasında en çok çalışan, en çok üreten, parklar, düğün salonları, pazar yerleri, otel, fabrika yapan, istihdama katkı sağlayan belediyelerden biri olduğunun altını çizen Belediye Başkanı Mehmet Kıvrak, "Gelecek dönemde de her kesime hitap eden projelerimizle Çine’mizi hak ettiği layık olduğu günlere kavuşturacağız. Yollarımızı asfaltlayacağız. Kreş, pazar yeri, otopark, fabrika açacağız. Gençlerimize sosyalleşebilecekleri mekanlar sunarken, iş imkanları sağlayan yerler de açacağız. Hayvancılık yapan, tarımla uğraşan üreten emekçi kardeşlerimize destek olacağız. Esnafımızın ekonomik olarak kalkınmasını sağlayacağız. Çine’mizi Allah’ın izniyle şaha kaldıracağız" ifadelerini kullandı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472