banner488

Ali Dinçer, Çocukların Gönlünde Taht Kurdu

Ali Dinçer, Çocukların Gönlünde Taht Kurdu

Cumhur İttifakı'nın Çine Belediye Başkan adayı Ali Dinçer, hayata geçirecekleri projelerle çocukların, gençlerin, esnafın ve sanatkarların hayat kalitesini artıracaklarını, Çine’de daha rahat bir ortamda yaşam sağlayacaklarını söyledi.

Cumhur İttifakı Çine Belediye Başkanı Ali Dinçer, seçimlere sayılı günler kala Çine’de gecesini gündüzüne katarak ilçe halkı ile kucaklaşmaya devam ediyor. İlçede adım atılmadık yer, sıkılmadık el, dinlenmedik dert bırakmamak için yoğun mesaisini sürdüren Ali Dinçer Karakollar Mahallesi çalışmalarında çocukların sürpriziyle karşılaştı. Çocuklar Ali Dinçer’e sarılarak onun için hazırladıkları resimleri hediye etti. Üzerinde, Türk bayrağı resminin olduğu ‘Kalbimizdesin Ali Dinçer ‘, ‘Seni çok seviyoruz Ali Dinçer, kazanan Ali Dinçer’ yazılı resimler karşısında Dinçer duygulu anlar yaşadı.

Çocukları candan kucaklayan Dinçer, “Çocukların sevgisi, kalbin en saf ve kırılmaz bağlarını kurar. Onlar için Çine’yi yaşanır bir ilçe yapmaya geliyoruz” ifadelerini kullandı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472