Çine Emniyet Müdürlüğü mensupları, Jandarma Teşkilatının 184.kuruluş yıl dönümü yaş pasta jesti yaparak kutladı.

Çine İlçe Emniyet Müdürü Öner Oflaz ve beraberindeki Komiser Hayrettin Baturay ve Komiser Fatih Pamuk ile Jandarma Teşkilatı'nın Kuruluş Yıldönümü çerçevesinde İlçe Jandarma Komutanlığı'nı ziyaret etti. İlçe Emniyet Müdürlüğü personeli, İlçe Jandarma Komutanlığı’na, üzerinde Jandarma Teşkilatının logosunun bulunduğu ve ‘Daima omuz omuza, 184. Yılınız kutlu olsun’ yazılı yaş pasta ile jest yaptı.

İlçe Emniyet Müdürü Öner Oflaz, jandarma ve polis teşkilatlarının Çine’de kurumlar arası dayanışma ve işbirliği içerisinde hareket ederek beraber el ele çalıştığını belirtti. Oflaz, bu ziyaretin de bunun bir göstergesi olduğunu ifade ederek, "Jandarma Teşkilatımızın 184. kuruluş yıldönümünü birlikte kutlamak için yaş pasta getirdik. Nice yıllara diyoruz" diye konuştu.

Kıdemli Başçavuş Memiş Arı ise, ziyaretten ve jestten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, İlçe Emniyet Müdürü Oflaz’a ve emniyet personeline teşekkür etti. Ziyaretin ardından jandarma ve emniyet teşkilatı mensupları günün anısına hep beraber hatıra fotoğrafı çektirdi.