Demokrat Parti (DP) Çine İlçe Teşkilatı Genel Kurul Toplantısında mevcut Başkan Ahmet Zühtü Soydar yeniden seçildi.

Hükümet Meydanı yeni parti binasında gerçekleştirilen olağan genel kurula DP Aydın İl Başkanı Serhat Emanet, DP Muğla İl Başkanı Erdal Eroğlu, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Çine Belediye Başkanı Salih Dinçer,STK Başkanları, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar, partililer katıldı. Genel Kurul Toplantısında gerçekleştirilen DP Çine İlçe Başkanlığı seçimlerine tek adayla gidildi. DP Çine İlçe Başkanlığına tek aday olan mevcut başkan Ahmet Zühtü Soydar, yeniden başkan seçildi.

Ahmet Soydar’ın başkan olduğu yönetim kurulunda; Ünal Ankara, Halil İçöz, Alper Gider, Gültekin Celep, Mutlu Yılmaz ve Süleyman Şenbaklavacı`dan oluştu. Denetim kurulu Hüsnü Mersin, Mehmet Çiçek, İrfan Uysal, Hidayet Ağır.

Demokrat Parti`yi en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceklerini söyleyen Ahmet Zühtü Soydar, “ Hedefimiz ülkemiz hizmet etmek. Kişisel olarak hiçbir beklentimiz yok. Asıl olan ülkemiz ve geleceğimiz. Onun için mücadele ediyoruz. İnşallah muaffak oluruz. Kongremiz katarak bizleri mutlu ettiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum” dedi.