Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer'in ilçeye kazandırdığı Cumhuriyet Parkı, vatandaşların ilçedeki uğrak noktalarından biri oldu.

Hava sıcaklıklarının 40 dereceyi geçtiği bu günlerde Çineli vatandaşlar serinlemek ve keyifli vakit geçirmek için Cumhuriyet Parkı'nı tercih ediyor. Gerek konumu gerekse imkanlarıyla Çineli vatandaşların ilgi gösterdiği park aynı zamanda etkinlik merkezi olma özelliği taşıyor. Konser, düğün, cemiyet yemekleri gibi organizasyonlara ev sahipliği yapan Cumhuriyet Parkı, uygun fiyatlı kafeteryasıyla da vatandaşlara hizmet veriyor. Aileleriyle birlikte Cumhuriyet Parkı'na giden çocuklar da parkın imkanları sayesinde keyifli vakit geçiriyor. Çocuklar hem oyun parkında eğleniyor hem de oldukça geniş ve düz alanda bisiklet, scooter, paten veya akülü arabalarını keyifle ve güvenle kullanabiliyor.

Vatandaşlardan Başkan Dinçer'e Teşekkür

Cumhuriyet Parkı'nı ziyaret eden Çineli vatandaşlar Başkan Dinçer'e böyle bir merkezi ilçeye kazandırdığı için teşekkür ederek, "Çineliler olarak çok şanslıyız. Başkanımız ilçemize sayısız yeşil alan, park ve etkinlik merkezi kazandırdı. Yaptığı son park olan Cumhuriyet Parkı da diğerleri gibi oldukça büyük, tertemiz ve yemyeşil. Gözümüz de gönlümüz de yeşile ve temiz havaya doyuyor. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz" diye konuştular.