banner488

Ali Dinçer gittiği her yerde büyük coşkuyla karşılanıyor

Ali Dinçer gittiği her yerde büyük coşkuyla karşılanıyor

31 Mart 2024 Yerel Seçimine 14 gün kala Cumhur İttifakı Çine Belediye Başkan Adayı Ali Dinçer, hız kesmeden saha ziyaretlerine devam ediyor. Dinçer, “1 Nisan‘dan itibaren Çine’de duraklama devri bitecek, yükseliş dönemi başlayacak” dedi.

Cumhur İttifakı Çine Belediye Başkan Adayı Ali Dinçer, kortej yürüyüşü eşliğinde seçim çalışmalarını Şevketiye Mahallesinde gerçekleştirdi. Mahalle sakinleri Ali Dinçer’i büyük coşkuyla karşıladı. Yoğun kalabalığa seslenen Dinçer insan odaklı projelerini anlatarak hemşerilerinden oy istedi.

Belediye denilince herkesin aklına çöp, yol, asfalt, imar gibi sorunların geldiğini anlatan Dinçer, "Projelerimizi hazırlarken Çine’mizi ve insanlarımızı göz önünde tuttuk. Yapamayacağımız vaatlerle kapınızı çalmıyoruz. Sizlerin gözünü boyamak için yapılmayacak vaatleri verip, bir 5 seneyi geçirmek isteyenlerden değiliz. İnsanlarımız ne kadar mutlu olursa, bizlerde seçilmiş olarak sizlerin mutluluğu için var gücümüzle çalışacağız. Bizlere vereceğiz oy ile 1 Nisan’dan itibaren Çine’de duraklama devri bitecek, yükseliş dönemi başlayacak. Bizim işimiz, gücümüz Çine olacak” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472