banner488

Ali Dinçer’e, Akçaova’da miting gibi karşılama

Ali Dinçer’e, Akçaova’da miting gibi karşılama

Cumhur İttifakı Çine Belediye Başkan Adayı Ali Dinçer, yerel seçimler kapsamında ziyaret ettiği Akçaova’da adeta miting gibi kalabalıkla karşılaştı.

Cumhur İttifakı Çine Belediye Başkan Adayı Ali Dinçer, seçim çalışmalarında dur durak bilmiyor. Yerel seçimlere projeleriyle hazırlıklı olan Ali Dinçer, vatandaşla teması artırdı. Çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayan Dinçer, ziyaretini Akçaova’da gerçekleştirdi.

Cumhur İttifakı Çine Belediye Başkan Adayı Ali Dinçer’e AK Parti İlçe Başkanı Burhan Kandemir, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları, Belediye Meclisi Üye Adayları, Akçaova Esnaf Kefalet Kooperatif Başkanı Nail Uzun ve partililer eşliğindeki ziyarette Akçaova sakinleri, meydanı miting alanına çevirdi. “Değişim şart değişimin adı Ali Dinçer” diyen mahalle sakinlerine Dinçer, “Akçaova Tamam” diyerek karşılık verdi.

“Çok büyük hizmet yağacak Akçaova’ya”

Coşkulu kalabalığa seslenerek “Hep birlikte başaracağız” diyen Dinçer, Akçaova’lılara projelerini anlatarak teşekkür etti. Adaylık sürecinin başlamasıyla birlikte Akçaova için yatırımlara başlayan Dinçer, “Sözümüz söz ilk önceliğimiz Akçaova Mezbahasını tekrar inşaa edeceğiz. Akçaova’ da yıkılan ve daha sonra söz verilip yapılmayan Akçaova mezbahasını biz yapacağız. Böylece yerel ekonomiyi güçlendirecek ve istihdamı artıracağız. Modern tesisimizde, sağlıklı ve kaliteli et üretimini destekleyerek hem yerel halkın hem de bölge ekonomisinin refahını artıracağız. Aynı zamanda çevresel etkileri en aza indirgemek için sürdürülebilir üretim yöntemlerini benimseyerek, çevre koruma hassasiyetimizi koruyacağız. Bitti mi hayır Akçaova’nın statyumu bununda projesi hazırlandı ve gündeme alındı. Devlet baba bu imkanları bize vererek arkamızda olduğunu gösteriyor. Bizlerde hayırlı evlat olmak için belediyecilik nasıl yapılır göstermek istiyoruz. Bun da hep birlikte başaracağız. Sadık olduğumuzu göstermenin tam zamanı Akçaova, sadık evlat olduğumuzu gösterelim. Çine’yi Ak Belediyecilikle tanıştıralım. Gerçek belediyeciliği gösterelim tüm halkımıza. Çine kazanacak. Akçaova’nın insanı zekidir, ticareti iyidir, belediyeyi alırsak hizmetler yağacak emin olun. Hemşerilerim sizleri seviyoruz ve hizmet için çıktığımız bu yolda bizlere desteğini istiyoruz. Bir kere de beni deneyerek pişman olmayacağınızı kendiniz karar vereceksiniz. Halkımın desteğini görüyorum sandıkta da inşallah 31 Mart akşamı Ali Dinçer çıkması için oylarınızı talibim” ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 18 Mart 2024, 09:06

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472