Aydın Valisi Hüseyin Aksoy, Çine’de mahalle muhtarları ile bir araya geldi.

Çine Belediyesi Sosyal Tesisler Düğün Salonu’nda düzenlenen Muhtarlar Toplantısı’na, Aydın Valisi Hüseyin Aksoy, Aydın İl Jandarma Komutanı Kd. Alb. Ali Naci Aldemir, Aydın İl Emniyet Müdürü Suat Ekici, Çine Kaymakamı Turan Erdoğan, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, kurum amirleri, daire müdürleri ve mahalle muhtarları katıldı.

Toplantıda Çineli muhtarlara hitap eden Vali Aksoy, “Önemli gördüğümüz hususlardan birisi uyuşturucu madde bağımlılığı ile mücadele. Bu kapsamda ilgili güvenlik birimlerimiz büyük bir hassasiyetle çalışmalarını sürdürüyor. İl ve İlçelerimizde bağımlılıkla mücadele çalışmalarımızı ortaya koyuyoruz. Siz değerle muhtar arkadaşlarımızda bölgenizde, mahallenizde herhangi bir şüpheli durum varsa bunları güvenlik birimlerimize mutlaka bildirmenizi özellikle sizlerden bekliyoruz. Bu mücadele hep birlikte ortaya konularak başarı kazanılabilecek bir mücadele. Hep birlikte daha iyi bir noktaya gidebilmek adına sizlerin ilgili ve desteklerinizi bekliyoruz. İkinci olarak Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarımız var, ihtiyacı olan vatandaşlarımıza gereken yardım yapılıyor. Siz Muhtarlarımızdan beklentimiz gerçekten ihtiyacı olduğu halde vakıflarımıza ulaşamayan vatandaşlarımız varsa onları Kaymakamlığımıza ve vakfa bildiriniz. Çünkü öyle durumdaki vatandaşımıza ulaşamazsak burada hepimizin sorumluluğu vardır. Gerekli hassasiyeti göstermenizi bekliyoruz.” İfadelerine yer verdi.

Toplantının geri kalan kısmı basına kapalı olarak gerçekleşti. Muhtarlar Toplantısı’nın ardından Vali Aksoy ve protokol üyeleriyle birlikte Mart ayında Bingöl’de meydana gelen patlamada şehit düşen Özel Harekat Polisi Necati Aygün’ün babası Mehmet Aygün’ü ziyaret etti. Aygün’ün evinde okunan Kuran’ı Kerim ve edilen dua sonrası Vali Aksoy, her zaman yanlarında ve emirlerinde olduklarını ifade etti.