Geçtiğimiz günlerde kulislerde İyi Parti Başkan Aday Adayı olarak ismi anılan Mehmet Demir’de partisinden istifa ettiğini açıkladı.

Çine’nin tarihi ’İtalyan Köprüsü’ bir asrı aşkın süredir vatandaşlara hizmet ediyor Çine’nin tarihi ’İtalyan Köprüsü’ bir asrı aşkın süredir vatandaşlara hizmet ediyor

İyi parti Çine den bir ayrılık da adı 31 Mart yerel seçimlerinde Belediye Başkanı adayı olarak konuşulan Mehmet Demir’den geldi. Çine Kültür Derneği Başkanı Mehmet Demir; “İyi parti tarafından böyle bir teklif söz konusu olduğu fakat ülkenin son genel seçimler sonrası ülkenin gidişatında olumsuz etkileri olduğu, kuruluş amaçlarının dışına çıktığını düşünerek seçim sonrası İyi partiden sessiz sedasız istifa etmiş olduğumu kamuoyu ile paylaşmak zorundayım. Memleket menfaatlerinin şahsi konumlardan daha önde gelmesi düşüncesi ile bu kararı aldım. Yine de teklifleri ile onure eden arkadaşlarıma teşekkür ederim. Çine’mize yakışan Çine’ye hizmet etmek için yola çıkan tüm gönüllülere başarılar dilerim” şeklinde konuştu.