Çine Belediyesi, sokak hayvanlarına sahip çıkarak, can dostların tedavi ve bakımlarını gerçekleştirmeye devam ediyor.

Çine Belediyesi Veterinerlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, hayvan sever vatandaşlardan gelen ihbarlara anında müdahale ediyor. Ekipler bu kapsamda son olarak vatandaşlardan gelen ihbar üzerine sahipsiz bir kediye daha 'Kısırlaştır, Aşılat, Yaşat' politikası izleyerek gerekli tedavileri uyguladı. Kısırlaştırma işleminin yapıldığı kedi, operasyondan sonra iyileşme süresine dikkat edilerek koruma altına alındı.

Can dostlara uygulanan tedaviler hakkında bilgiler veren Çine Belediyesi Veteriner Hekimleri, şu bilgileri verdi:"Köpekler kadar kediler de kontrolsüz bir şekilde üremekte ve maalesef sokaklarda çok fazla yaşama şansları olmamaktadır. Bu sebeple 'kısırlaştır, aşılat, yaşat' politikası izleyerek can dostlarımızın yanında oluyoruz. Bir can dostumuzu daha kısırlaştırarak ameliyat sonrası dinlenmesi için bakıma aldık."

Çine Belediyesi olarak sokak hayvanlarına sahip çıkmaya devam ettiklerini belirten Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, duyarlılıklarından dolayı hayvan sever vatandaşlara teşekkür etti.