banner488

Çine Belediye Başkanı Dinçer, “Haydi Çine Tek Yürek Olalım”

Çine Belediye Başkanı Dinçer, “Haydi Çine Tek Yürek Olalım”

Çine Belediyesi Başkanı Salih Dinçer, merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi olan ve birçok ilde hissedilen deprem nedeniyle yardım çağrısında bulundu.

Çine Belediyesi'nin sosyal medya hesaplarından Çine’de yaşayan tüm vatandaşlara gönderdiği metinde acil yardım malzemelerini belirtildi. Yardımların en kısa sürede ve organize şekilde ulaştırılması için Çine Belediyesi telefonlarından ulaşılabileceği duyuruldu.

Başkan Salih Dinçer’in adıyla gönderilen mesajda şu ifadelere yer verildi; Haydi Çine Tek Yürek Olalım, deprem bölgesine yardım elimizi uzatalım. Bugün sabaha karşı Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve birçok ilimizde büyük hasara neden olan deprem, tüm Türkiye olarak hepimizi derinden üzmüştür. Tüm ülke olarak dayanışma içinde olmalıyız. Deprem bölgemizdeki vatandaşlara ulaştırmak için acil olarak öncelikle kullanılmamış; yorgan, battaniye, kıyafet, çorap, bere, eldiven, bebek bezi ile soba, ısıtıcı ve ışıldak yardımında bulunmak isteyen vatandaşlarımız, belediyemize ait; 0 545 445 10 01 – 0 256 711 63 74 numaralı telefonu arayarak bizlere ulaşabilirler.”

Güncelleme Tarihi: 12 Şubat 2023, 21:14

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472