banner488

Başkan Kıvrak: Milletimizin Bağımsızlık ve Özgürlük Meşalesi 23 Nisan’da Yakılmış, Milli Egemenliğimiz Tescillenmiştir

Başkan Kıvrak: Milletimizin Bağımsızlık ve Özgürlük Meşalesi 23 Nisan’da Yakılmış, Milli Egemenliğimiz Tescillenmiştir

Çine Belediye Başkanı Mehmet Kıvrak, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Kıvrak mesajında;“Çağlar ötesini gören Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, milletimizin bağımsızlık ve özgürlük meşalesini 104 yıl önce bugün Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışıyla yakmış, milli egemenliği tescillemiştir.

Özgürlük ve bağımsızlık mücadelemizin sembolü olan TBMM'nin açıldığı şanlı 23 Nisan gününü çocuklara bayram olarak armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde, ışığında evlatlar yetiştirirken, onlara; vatan sevgisi, milli birlik ve beraberlik, özgürlük ve demokrasi gibi temel kavramları öğretmek hepimizin ortak görevidir. Ülkemizin geleceği için daha güçlü ve daha demokratik yarınlara hep birlikte yürüyeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, bağımsızlık mücadelemizin kahramanları ve bu topraklar için canlarını seve seve feda eden şehitlerimizin aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyor, gazilerimizi de minnet ve şükranla anıyorum.

Nice 23 Nisanlara, nice güzel ve aydınlık yarınlara, birlik ve beraberlik içinde ulaşmayı diliyor, tüm milletimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı en içten duygularımla kutluyorum.Sevgi ve saygılarımla.” ifadelerini kullandı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472