banner488

Çine Özel Ege Yıldızları’nda eğitim gören öğrenciler 23 Nisan’ı coşkuyla kutladı

Çine Özel Ege Yıldızları’nda eğitim gören öğrenciler 23 Nisan’ı coşkuyla kutladı

Çine Özel Ege Yıldızları Anaokulu’nda, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 104. yıl dönümü ve Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı. Çine Özel Ege Yıldızları Anaokulu’nda eğitim gören miniklerin bayram coşkusu, ortaya çıkardıkları eserlere de yansıdı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı okul önünde doyasıya kutlayan Ege Yıldızları Anaokulu öğrencileri, öğretmenleriyle birlikte hazırladıkları gösterileri veliler ve Çineli vatandaşlar için sergiledi. Etkinlikler kapsamında minikler dans gösterileri sergileyerek müzik eşliğinde oyunlar oynadı. Çine Belediye Başkanı Mehmet Kıvrak, tüm miniklerin bayramını bir kez daha kutladı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın coşkusunu çocuklara yaşatmak için güzel bir etkinlik düzenlediklerini ifade eden Ege Yıldızları Müdürü Emel Topdemir şunları söyledi; ,” TBMM’nin açılışının 104. yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyoruz. Atatürk’ün çocuklarımıza armağan ettiği bu güzel günde çocuklarımız da heyecanlı biz de heyecanlıyız. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızla bu anlamlı günün heyecanını yaşamak bizi çok mutlu ediyor. Bütün çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 23 Nisan 2024, 19:40

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472