banner488

Çine’de 23 Nisan coşkuyla kutlandı

Çine’de 23 Nisan coşkuyla kutlandı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Çine’de düzenlenen törenle kutlandı.

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin kuruluşunun 104. yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla ilk olarak Çine Hükümet Konağı önündeki Atatürk büstüne İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından çelenk sunuldu. Kutlamalar Yüksel Yalova Stadyumunda devam edildi.

Saygın duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından günün önem ve anlamını belirten konuşmayı İle Milli Eğitim Müdürü Sadık Yavuzkan yaptı. Program 23 Nisan konulu şiir ve resim yarışmalarında dereceye giren öğrencilere İlçe Kaymakamı Murat Büyükköse, Çine Belediye Başkanı Mehmet Kıvrak ve Cumhuriyet Savcısı Ömer tarafından ödüllerinin verilmesi ile devam etti. Kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilerin şiirlerini okumasının ardından çeşitli okulların öğrencileri tarafından hazırlanan gösterisi ile program sona erdi.

Kutlama programına, İlçe Kaymakamı Murat Büyükköse, Belediye Başkanı Mehmet Kıvrak, ADÜ Çine Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Hasan Erdoğan, Cumhuriyet Savcısı Ömer Usludil, Baro Temsilcisi Avukat Aylin Aytepe, AK Parti İlçe Başkanı Mithat Burhan Kandemir, CHP İlçe Başkanı Tayfun Şahin, MHP İlçe Başkanı Kazım Oluç, , İlçe Emniyet Müdürü Öner Oflaz, İlçe Jandarma Komutanı Memiş Arı, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472