Göreve geldiği günden bu yana mahalle ziyaretlerine aralıksız devam eden Çine Belediye Başkanı Mehmet Kıvrak, Mutaflar ve Yeni Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Mahallelerin ihtiyaçlarını bizzat yerinde gözlemleyerek hızlı çözümler üreten Başkan Kıvrak, yeni haftanın ilk gününe Mutaflar Mahallesi’nde başladı. Mahalle sakinlerinin talep ve önerilerine kulak veren Başkan Kıvrak, vatandaşlarla samimi sohbetler gerçekleştirdi.

“Başkanımız, Akrabamız Gibi Evlerimize Konuk Oluyor”

Beklentilerini direkt olarak Belediye Başkanı’na iletebildikleri için duydukları memnuniyeti dile getiren mahalle sakinleri, “Başkanımız sanki bir belediye başkanı değil de, komşumuz gibi, akrabamız gibi evlerimize konuk oluyor, ihtiyaçlarımızla yakından ilgileniyor ve gözümüzün önünde taleplerimizi hemen birimlerine iletiyor. Kendisini mahallemizde görünce çok mutlu olduk. Görevinde başarılar diliyoruz” diye konuştular.

Başkan Kıvrak Her Sokağa Girdi Her Kapıyı Çaldı

Mutaflar Mahallesi’nin ardından geçtiğimiz gün ziyaret ettiği Yeni Mahallesi’ne tekrar giden Başkan Kıvrak, daha önceki ziyaretinde gidemediği, ulaşamadığı sokakları da gezerek, her bir vatandaşın elini sıktı, adeta kapı kapı dolaşarak vatandaşların taleplerini dinledi. Başkan Kıvrak, aynı zamanda mahallelerde devam eden yol yapım çalışmalarını da yerinde inceleyip, ekiplerinden çalışmaların ilerleme durumu hakkında bilgi aldı.

Çine'de jandarma ekipleri uyuşturucuya geçit vermiyor Çine'de jandarma ekipleri uyuşturucuya geçit vermiyor