Çine Belediye Başkan adayı Ali Dinçer, baba ocağı olan Kahraman Mahallesi'nde sevgi gösterileriyle karşılandı. Dinçer, burada hemşerileriyle adeta sarmaş dolaş olurken mahalleden seçimlerde firesiz tam destek istedi.

Cumhur İttifakı'nın AK Parti Çine Belediye Başkan adayı olarak mahalle mahalle, sokak sokak gezerek gönüllere dokunan, talep ve sorunlarını dinlediği vatandaşlardan destek isteyen Ali Dinçer, hafta sonu baba ocağı Kahraman mahallesi'nde hemşerileriyle bir araya geldi.

Hemşerileriyle sarmaş dolaş oldu

Ali Dinçer, baba ocağında adeta hemşerileriyle sarmaş dolaş oldu. Kahraman Mahalle kahvehanesi, esnafı ve hane ziyaretini gerçekleştiren Dinçer, kendisine gösterilen ilgi ve alakadan dolayı vatandaşlara teşekkür ederek, "Sizlerin desteğine ve dualarınıza ihtiyacım var. 31 Mart seçimlerinde sizlerden firesiz olarak tam destek istiyorum" dedi. Halkın teveccühü ile seçimi kazanması halinde Dinçer, “Benim tek bir hedefim var, o da doğup büyüdüğümüz bu topraklara hizmet etmek, hemşerilerimin konforunu ve yaşam standartlarını arttırmak, ilçemizi daha yaşanılır hale getirmektir. Çine’yi çağdaş ve modern haline dönüştürmek bu topraklara olan vefa borcumuzdur" dedi.

Çine Belediyesi, Can Dostlarının Yanında Olmaya Devam Ediyor Çine Belediyesi, Can Dostlarının Yanında Olmaya Devam Ediyor