Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Ali Dinçer, yoğun seçim çalışmaları sırasında göreve gelmeden Çine’ye hizmet getirmeye devam ediyor. Dinçer, Karakollar mahallesine müjdeyi verdi.

Cumhur İttifakı Çine Belediye Başkan Adayı Ali Dinçer, Akçaova’ya getirdiği hizmetin arkasından Karakollar mahallesine de bir hizmeti getirdi. Göreve gelmeden Çine için ikinci hizmeti gerçekleştiren Dinçer, göreve geldiklerinde Çine’nin çehresini değiştireceğini söyledi. Karakollar mahallesi Kireççi Deresi Islah çalışmaları için kolları sıvayan Dinçer, sözleşmeye imza atıldığı müjdesini verdi.

Mahalle sakinlerinin ve mahalle muhtarı Gültekin Celep’in isteklerine üzerine Kireççi Dere ıslahı çalışmalarının sonuçlandığını duyuran Ali Dinçer, “AK Parti Aydın Milletvekli ve Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş katkılarıyla gerçekleşen Kireççi Deresi Islahı işinin sözleşmesi yapıldı. DSİ 21.Bölge Müdürümüz Birol Çınar tarafından 12 Mart 2024 tarihinde imzalandı. İmzalanan sözleşme kapsamında; Aydın’ın Çine ilçesine bağlı Karakollar mahallesinde bulunan Kireççi Deresine 1.100 metre U kesitli betonarme duvarlı kanal ve menfez imalatı yapılacak. Devletimiz Karakollar mahallesine, sözleşme bedeli 14 milyon 300 bin300 TL yatırım hizmetini sunmuştur. 450 takvim günü içinde bitirilmesi planlanan ıslah çalışmasının Karakollar Mahallesine hayırlı olmasını dilerim. Başta Milletvekilimiz ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Mustafa Savaş’a ve tüm emeği geçenlere teşekkür ederim. Seçim çalışmalarımız kapsamı boyunca halkımıza anlatamaya çalıştığımız ‘Üçlü Hizmet Güçlü Çine’ sloganımızda anlatmaya çalıştığımız budur. Bu getirdiğimiz yatırımlarla seçildiğimiz andan itibaren Çinemiz için arkamızda her daim devletimizin gücü olduğunu bir kerede vurgulamak isterim. Her zaman dediğim gibi ‘Mustafa Savaş ve Ali Dinçer el ele Çine şampiyonlar ligine ” dedi.

Celep teşekkür etti

Karakollar Mahalle Muhtarı Gültekin Celep, “Mahallemin sorunun çözümünde yardımcı olan AK Parti Milletvekilimiz ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Mustafa Savaş’a başta olmak üzere, Cumhur İttifakı Çine Belediye Başkan Adayımız Ali Dinçer’e, DSİ 21. Bölge Müdürümüz Birol Çınar’a ve tüm emeği geçen herkese mahalle sakinlerim ve kendim adına teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

Çine’de lüks otomobil küle döndü Çine’de lüks otomobil küle döndü