Çine Belediye Başkanı Mehmet Kıvrak, güne semt pazarını ziyaret ederek başladı. Pazarcı esnafı ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Kıvrak, esnafa hayırlı işler dileklerini iletti.

Pazar alanında alışveriş yapan vatandaşlarla sohbet eden Başkan Mehmet Kıvrak, hemşehrilerinin talep ve önerilerini dinledi. Pazarcı esnafıyla da bir süre sohbet eden Başkan Kıvrak, bereketli kazançlar temennisinde bulundu.

Aydın Şehir Hastanesi tam kapasite hizmet vermeye başladı
Aydın Şehir Hastanesi tam kapasite hizmet vermeye başladı
İçeriği Görüntüle

Çine Belediyesi olarak her zaman vatandaşlarla iç içe olmaya önem verdiklerini belirten Başkan Mehmet Kıvrak, ilçenin her noktasında hemşehrileriyle bir araya gelmeye devam edeceklerini ifade etti.

Başkan Kıvrak, “Hem esnafımızın hem vatandaşlarımızın yanında olmaya, Çine’miz için sahada çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

Başkan Mehmet Kivrak Perşembe Pazari Zi̇yareti̇ (5)