Müjde Açıkgöz basın açıklamasında; “30 Mayıs Perşembe günü gerçekleştirmiş olduğumuz Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları Kongremizde başkan adaylığımı açıkladığım andan itibaren, yanımda dimdik yürüyen yüce gönüllü, cesaretli ve azimli yol arkadaşlarım başta olmak üzere, tüm parti üyesi eli öpülesi kadınlarımızın önünde saygıyla eğiliyorum canı gönülden teşekkür ediyorum.

Çine Ziraat Odası Başkanlığı tarafından araç satışı yapılacaktır Çine Ziraat Odası Başkanlığı tarafından araç satışı yapılacaktır

Cumhuriyet Halk Partisi'ne gönül vermiş, her kademesinde görev almış tüm ilçe başkanlarımıza sonsuz teşekkürler.

Sayın Belediye Başkanımız Mehmet Kıvrak’a üstün özverisi ve üstün gayreti için teşekkürler. Biz partililer, başkanımızın adaylığında bir oy için nasıl direnip, oy namustur ideolojisiyle tavır sergilediysek Başkanımızdan da aynı tavrı bekledik.

Örgüt içi bir demokrasi yarışıydı ve cemiyet havasında geçmesi gereken bir seçimdi. Bunu sağlayabilmek ise bir siyasi kariyer sınavıydı, bu siyasi kariyer sınavında sınıfta kalanları üzüntüyle izledik.

Asla aklımda aday olmak yokken tüm Çine’den ve partinin tabanından alınan tepkiler sonucu aday olmaya karar verdim; herkesten duyduğum bir eleştiri vardı; Belediye çalışanından kadın kolları başkanı olmaması yönünde. Önceki dönem kadın kolları başkanı belediye çalışanı olduğu için değiştirildi. Yerine yeniden belediye çalışanı, kadın kolları başkanı yapıldı. Cumhuriyet Halk Partisi örgütünün tabandan tavana her bir üyesinin fikrinin hiçe sayılıp, seçim günü tüm belediye imkanlarıyla top yekün seferber edilen, belediye başkan yardımcısı, çalışan belediye emekçileriyle, belediye meclis üyeleriyle verilen üstün çabaya hayran kalmamak imkansız. Bizler hak hukuk adalet diye sokaklarda bağıran Cumhuriyet Halk Partisi üyeleri olarak 30 Mayıs perşembe günü hak hukuk adaleti sağlayamamanın verdiği utanca maruz kalmanın ezikliğini fazlasıyla yaşadık.

Aday olduğum andan itibaren İlçe Başkanıma ve kamuoyuna hep şeffaf ve dobra davrandım, istediğim tek bir şey vardı o da adaletli bir seçim yarışı olması, Çine Cumhuriyet Halk Partisi tarihinde ilk defa ℅80 i geçen bir katılımla kadın kolları başkanlığı seçimi gerçekleştirdi. Bu gurur bana örgütüme ve değerli yol arkadaşlarıma yeterli, örgütümün üstün menfaati her zaman önceliğim oldu, olmaya da devam edecek.

Demokrasi sağlanması çok kolay olan fakat asla sağlanamayan bir olgu olarak devam edecek ne yazık ki. Son olarak da; ‘Körün gözü açıldığında ilk atacağı şey bastonudur’ bunu asla unutmayın. Saygılarımla.”

Editör: Nijer Sağlık