banner488

Köse; “Çerçioğlu’na Büyükşehir emanet edilemez!..”

MHP İl Başkanı Fevzi Köse yerel seçimlerde partisine destek için MHP Çine Belediye Başkan Adayı Mehmet Yavuz ve partileriyle birlikte Mutaflar ve Yeniköy’ü ziyaret etti.

Köse; “Çerçioğlu’na Büyükşehir emanet edilemez!..”
banner496

Ziyarette köy meydanında toplanan vatandaşlara seslenen İl Başkanı Köse, “Çerçioğlu’na Aydın Büyükşehir emanet edilemez. Çerçioğlu, Aydın Büyükşehir’i yönetecek kapasite ve yeterlilikte değildir.” sözleriyle Aydın Belediye Başkanı ve CHP Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Özlem Çerçioğlu'nu eleştirdi.

Ziyarette ilk olarak konuşan ve sinevizyon gösterisi ile hazırladığı projeleri anlatan Mehmet Yavuz, “Ne yazık ki gerekli hizmetlerin yerine getirilememesinden ötürü 50 yıl geride kalan bir Çine var. Şu anda Çine Aydın genelinde büyüklük olarak 4. olmasına rağmen gelişmişlik olarak sondan 4.’dür.Bu projeleri gece gündüz çalışarak hazırladık. Üstüne basarak söylüyorum. Hiç kimse bizden daha iyi yapamaz. Her oyunuzla Çine’ye yeni ufuklar açmak sizlerin elindedir. “ şeklinde konuştu.

Yavuz’dan sonra söz alarak köylülere seslenen ve Çine’de Mimar Mehmet Yavuz, Aydın Büyükşehir için de Ali Uzunırmak’a destek isteyen Başkan Köse, “Mehmet Yavuz, uzun yıllar Çine Belediyesi’nde görev yapmıştır. Diğer adaylar belediyeciliği kendisi kadar iyi bilemez. Mehmet Yavuz mimar olması dolayısıyla bir proje adamıdır. Mehmet Yavuz’a destek istiyoruz.” dedi.

Konuşmasında, “Hizmet etmeyen siyasetçiye oy vermeyin” diyerek Aydın Belediye Başkanı ve CHP Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Özlem Çerçioğlu’nu da sert sözlerle eleştiren Köse, “12 yıldır sizin köylerinize gelmeyen, size hizmet etmeyenlere yol vermeyin. Çerçioğlu’nun Aydın’ı yönetmedeki acizliklerini çok yakından biliyorum. 5 yıllık süre içerisinde kendi getirdiği 6 Başkan Yardımcısı da istifa etmek zorunda kaldı.  Aydın Belediyesi’nde müdür ve personel dayanmıyor. 22 mahallenin muhtarı da 15 gün önce kendisinin verdiği yemeğe katılmadı. Davet ettiği yemeğe giden muhtar yok. Seçimden seçime insanların yanına gidersen kimse destek vermez ve güvenmez. Çerçioğlu’na Aydın Büyükşehir emanet edilemez. Çerçioğlu’nda Aydın Büyükşehir’i yönetecek kapasite ve yeterlilikte değildir.” ifadelerini kullandı.

Çerçioğlu’nu geçimsiz ve beceriksiz sözleriyle itham eden Köse, “Çerçioğlu CHP İl Başkanı, Kadın Kolları İl Başkanı ile kavgalı. CHP’li birçok Belediye Başkanı ile kavgalı. Kendi Belediye Meclis üyelerinin birçoğu ile konuşmaz. Bu şekilde problemli bir insan. Biz tepe noktasında problemli bir insana Aydın Büyükşehir’i emanet edemeyiz. Son 15 yıl içerisinde Aydın gelişmişlikte Türkiye genelinde 7. sıradan 22. sıraya gerilemiştir. Bunun sorumlusu 12 yıldır Rivalo Aydın’ı idare eden AKP iktidarı, 5 yıldır Aydın’ı idare eden Çerçioğlu ve ekibidir. Bu gerilemeye sebep olanlardan sandıkta hesap sormalıyız.” dedi.




Güncelleme Tarihi: 27 Mart 2014, 23:11

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472