banner488

“Yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır”

Partilileri ve Belediye Meclis Üyesi adaylarıyla birlikte Soğancılar Mahallesi ve Bahçelievler sakinlerini ziyaret ederek vatandaşlarla buluşan Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, coşku ve ilgiyle karşılık buldu.

 “Yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır”
banner496
Ziyaretinde önümüzdeki dönem için hazırladığı Tempobet projelerini vatandaşlara tanıtan Başkan Dinçer, AK Parti Çine Belediye Başkan Adayı Celalettin Kocamaz’ı da eleştirdi.


“Senin fırsatları nasıl değerlendirdiğini gördük”

Konuşmasında Kocamaz’ın 1994-1999 arası görev yaptığı yıllarda Çine’ye ne kazandırdığını sorgulayan Başkan Dinçer, “Çıkmış bir Belediye Başkan Adayımız bizim yaptığımız Kalabak Parkı’nı, Şehler Düğün Salonu’nu, Kapalı Pazaryerini, kanalizasyonu görüyor ve Allah razı olsun diyor. Çok doğru söylüyor fakat sen de 5 yıl Belediye Başkanlığı yaptın. Biz sana neden Allah razı olsun demiyoruz. Belediye Başkanlığı 5 yıl boyunca masaya bacağını uzatıp, yan gelip yatma yeri midir? Çıkmış; ‘Ben tekrar Belediye Başkanı olacağım, Belediye Başkanlığı fırsatları değerlendirmenin yeridir diyor. Gördük senin fırsatlarını nasıl değerlendirdiğini, çok güzel değerlendirmişsin. Bu halk sana tekrar fırsat değerlendirmen için imkanı vermeyecek.” dedi.

“5 dönümlük meydan düzenlemesi için söz veriyorum”

“Sizlere hiçbir zaman tepeden bakıp, oylarınıza ipotek koymadık” diyen Başkan Dinçer, “Ceketimizi assak kazanırız deyip sizleri hor görmedik. Sizlere saygı duyduk, kapımız daima herkese açıktı. Ne söz verdiysek elimizden geldiğince yapmaya çalıştık. Çine’nin eksikliklerini gidermek ve sosyal belediyeciliği devam ettirmek istiyoruz. Projelerimizi hazırladık. Eski Emlak Bankası binasını kamulaştırarak yıktık, sözümüzde durduk. Çine’ye yakışır bir meydan düzenlemesi için düğmeye bastık fakat alan yetmiyor. Yavaşoğlu binası dahil çevresindeki dükkanları da alıp kamulaştırmamız lazım. Buradan bu akşam bunun sözünü veriyorum. En kısa sürede oraya 5 dönümlük altı otopark olan bir meydan düzenlemesi yapacağız.” dedi.

“Yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır”

Belediye Başkanlığı’nı emin ellere teslim edilmesi gerektiğinin altını çizen Başkan Dinçer, “Çine’ye daha iyi hizmet için temiz, şaibesiz bir ekip hazırladık. Vicdanınız nereye elveriyorsa, kim gelecek nesillerimiz için daha iyi bir Çine oluşturabilir, bunu bir düşünün. Ben göreve getirildiğim günden bu güne kadar hizmet yaptım. Yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır.” şeklinde konuştu.

Başkan Dinçer, ziyaretler sona erdikten sonra CHP Kadın Kolları ile birlikte kadın seçmenlere karanfil dağıtarak, hallerini hatırlarını sordu.






Güncelleme Tarihi: 04 Nisan 2014, 18:42

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
rıza kip
rıza kip - 10 yıl Önce

yoruma gerek gerek yok başkanım gereken cevabı vermiş

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472