banner488

Akçaova’da Çerçioğlu rüzgarı esti

Aydın Belediye Başkanı ve CHP Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Özlem Çerçioğlu, Akçaova Kapalı Pazaryeri’nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Akçaova’da Çerçioğlu rüzgarı esti
banner496
Kapalı pazaryerinde gerçekleşen mitingte vatandaşlara seslenen Başkan Çerçioğlu, “Bizler taş üzerine taş koyan insanlarız. Meyve veren ağaç taşlanır” dedi.

Akçaova Kapalı Pazaryeri’nde gerçekleşen mitinge, Aydın Belediye Başkanı ve CHP Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Özlem Çerçioğlu, Çine Belediye Başkanı ve CHP Çine Belediye Başkan Adayı Enver Salih Dinçer, CHP Çine İlçe Başkanı Tayfun Şahin, Belediye Meclis Üyesi adayları, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

“Ampulü ayaklarımızın altında kırıyoruz”

Mitingte ilk alarak söz alan CHP Çine İlçe Başkanı Tayfun Şahin, “AK Parti Akçaova'ya en büyük kazığı hayvancılık üzerinden attı. Çine İcra Dairesi'nde bir sürü dosya var. Hayvanlar elinizde kaldı. AK Parti hırsız, bölen ve Türkiye’yi satan bir partidir. 30 Mart’ta onlara dur diyeceğiz. Altı oku gördüğünüz her yere evet mührünü basınız. CHP’nin altında birleşiyoruz. Ampulü ayaklarımızın altında kırıyoruz.” ifadelerini kullandı. 

“Akçaova’yı Çine gibi yapacağız”

Şahin’den sonra söz alan ve 3 yıl boyunca Çine’de büyük işler yaptığını belirten Başkan Dinçer, “Çine’ye geldiğinizde yapılanları görüyorsunuz. Akçaova’yı Çine gibi yapmanın sözünü vermeye geldik. Projelerimizi yaparken çok çalıştık, halkımızla beraber olduk. 99’dan önceki Belediye Başkanı vatandaşları ayaklarını masaya uzatarak karşılarken, biz önümüzü ilikleyerek karşıladık. O gün ki sloganları ceketimi assam kazanırım şeklindeydi. Halk gösterdi, kazanıp kazanmadığını. Şimdi sloganları da hazır. Belediye Başkanlığı yapmak, fırsatları değerlendirmekmiş. Belediye Başkanlığı yapmak, fırsatları değerlendirmek değil, halkına hizmet etmektir. Halk ile beraber olmaktır. Biz bu günlere bu sayede geldik, başarılıysak bu sayededir.” şeklinde konuştu.

“Bundan sonra Akçaova’nın Belediye Başkanı Mehmet Yavaş’tır”

“30 Mart’ta AK Parti Akçaova Belediyesi’ni kapatıyor.” Sözleri ile konuşmasını coşkulu kalabalığa karşı sürdüren Başkan Dinçer, CHP Çine Belediye Meclis Üyesi Adayı Mehmet Yavaş’ın kolunu havaya kaldırarak, Yavaş’a 31 Mart sabahında seçimi kazanmalarının ardından Akçaova Belediyesi’nin anahtarını bizzat teslim edeceğini belirtmesi büyük tezahürat ve alkışla karşılandı. Başkan Dinçer,  “28 Mart’ta bayrağı indirip, ışığı kapatacaklar ve kapıyı kilitleyecekler. Biz Pazartesi sabahı seçimi aldığımızda oraya gelip Mehmet Yavaş’a Akçaova Belediyesi’nin anahtarını teslim ediyoruz. Bundan sonra Akçaova’nın Belediye Başkanı Mehmet Yavaş’tır, herkes bunu böyle bilsin.” dedi.

“İhaleyi durdurmasak mezbaha satılıyordu”

Kendisine 1 yıl önce gelen bir bilgiye göre Akçaova Belediyesi’nin mezbahasını satılığa çıkardığı hususa ilişkin konuşan Başkan Dinçer, “Hemen bir yazı çıkartarak bizden habersiz satılamayacağını belirttim. Saat 12’de ihale vardı, o ihaleye durdurdum. Eğer ihaleyi durdurmamış olsak Akçaova Belediyesi’nin mezbahası olmayacaktı. Önümüzdeki dönemde sizlere söz veriyorum. O mezbahayı en iyi şekilde modernize edip, para aktarıp sizlere ve Akçaova’ya yakışır bir hale getireceğiz.

“Dirilerine saygısı yok ki ölülerine olsun”

“Çine’ye nasıl kanalizasyon yaptıysak, Akçaova’ya da yapacağız.” diyen Başkan Dinçer, “İçme suyu hattının değişmesi gerekiyor, bilincindeyiz. Yollarımız kötü, sloganımız ise ortada. Akçaova dahil taş döşenmedik yol bırakmayacağız. Bir de Akçaova’ya bir cenazeye geldiğimde, en çok şuna üzülüyorum. AK Partili belediyelerin dirilerine saygısı yok ki ölülerine olsun.  O mezarlıkların hali nedir, ne kadar kötü. Bizim Çine’de mezarlıklar taş döşeli, parke taşı yollardan yürüyorsunuz. O mezarlıkları ilk geldiğimizde düzenleyeceğiz. Köy camilerimizin bakıma ihtiyacı var, bunlarda görevlerimiz arasında. Ayrıca düğün salonu gerekiyor. Geçtiğimiz dönem Çine’de İzmir’i, Kuşadası’nı, Didim’i, Denizli’yi görmeyen bayan bırakmadık. Şimdi sıra Akçaovalı bayanlarımız da, Çanakkale’ye kadar gideceğiz. Akçaova’ya yüzme havuzu için de Özlem Çerçioğlu’ndan sözünü alacağız.” dedi.

“Meyve veren ağaç taşlanır”

Son olarak vatandaşlara seslenen ve Büyükşehir Belediyesi olarak altyapı hizmetlerini, tüm eksiklikleri tamamlayacaklarının sözünü veren Çerçioğlu, “5 yıldır Aydın Belediye Başkanlığını yapıyorum. Bu süre zarfında Aydın’ın çözülememiş sorunlarını çözdüm. 15 yıldır Kent Meydanı’nda tamamlanamayan Belediye hizmet binasını tamamladım. Şehir içinde Otogar trafiği tıkıyor, can ve mal kaybına neden oluyor. Çok kısa bir sürede 28 bin metrekarelik Aydın’ın 7 kilometre dışında Otogar kazandırdım. Altgeçitler, üstgeçitler yaptık. 50 tane park yaptık, hizmetlerimiz saymakla bitmez. Bizler taş üzerine taş koyan insanlarız. Türkiye’nin en büyük, en güzel 3 bin metrekarelik Kent Meydanı’nı Savoybetting yaptık. Rakiplerimiz ne yapıyor. Meyve veren ağaç taşlanır. Onların aklına taş alıp yerden atmak gelir, başka bir şey gelmez. Biz her zaman halkımızın hizmetindeyiz. Büyükşehir’de de hizmetlerimize devam edeceğiz. Siyaseti yalan ve iftira üzerine yapanları siyasetin çöplüğüne gönderecek misiniz? Salih Dinçer yüzde 50’den fazla oy alacak. O’nu şimdiden kutluyorum. “ dedi.

Son yapılan anketlerde Türkiye 2.’si olduğunu belirterek konuşan Çerçioğlu, “81 vilayet içinde Aydın’a bir şampiyonluk yakışmaz mı? 30 Mart akşamı tüm Türkiye Aydın’ı konuşsa olmaz mı? Hepiniz yarınlarımız için sandığa gidin. Bakanların çocuklarına bakın, kutu kutu paralar. Yolsuzluk almış başını gidiyor. Geleceğimiz için yarınlarımız için 30 Mart’ta Salih Dinçer ve kendim için destek istemeye geldim. “ ifadelerini kullandı.



Güncelleme Tarihi: 04 Nisan 2014, 18:42

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
mesut cetiner
mesut cetiner - 10 yıl Önce

İzmirden selam

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472